Aslı İnandık Kimdir?

Aslı İnandık 2017 yılında Güldür Güldür ekibinde 131. Bölümde dahil olarak herkese oyunculuğu ile kendini beğendirmiştir. Benim Tatlı Yalanım dizisi ile herkesin daha iyi tanıdığı oyuncu ile ilgili bilgiler sizlerle buluşuyor.

Aslı İnandık, 1989  İstanbul doğumludur. 

Oyuncu 30 yaşındadır.

Aslı İnandık 168 cm boyundadır.

Aslı İnandık 57 kilo’dur.

Aslı İnandık ikizler burcudur.

Oyuncu 2018 yılında aynı zamanda da menajeri olan Ahad Kazmaz ile evlendi.

Oyuncu, Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden mezundur. Asıl sanat dalı çello, zorunlu enstrümanı olarak piyano çalmaktadır. 4 sene müzik eğitimi almıştır. 2007’de Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim hayatına devam etti. Bu okulda çello ve piyano eğitimine 4 sene daha devam ettikten sonra 2011 yılında aynı okuldan mezun oldu. 2012 yılında başladığı Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro /Oyunculuk Bölümündeki öğrenimini 2014 yılında beklemeye aldırdı.

Aslı İnandık, 2011’de Ankara Devlet Tiyatrosu Sahnesinde gösterilen Arthur Miller‘ın Orkestra oyununda yer aldı. Bunun yanı sıra farklı alanlarda da pek çok prejede yer aldı.

Aslı İnandık, 2013 yılında açtığı Youtube kanalı sayesinde popülerliği yakaladı. Paylaştığı değişik tiplemeler sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aslı İnandık, Biz Bir Aileyiz adlı oyunda İşte Benim Stilim yarışmasından tanıyacağınız Bahar Candan‘ın taklidini yaptı.

Gülse Birsel kendisine ulaşması sonucunda yine kendisinin senaryosunu yazdığı, Jale Atabey‘in yönetmenliğini yaptığı ve Altan Erkekli, Gupse Özay, İrem Sak, Sarp Apak, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Hasibe Eren, Rutkay Aziz, Beyazıt Öztürk, Öner Erkan, Derya Karadaş, Gönül Ülkü Özcan gibi tecrübeli isimlerin de kadrosunda olduğu Yalan Dünya dizisinin son bölümlerine doğru projede kendisine yer buldu.

Oyuncu Yalan Dünya dizisinin sonrasında Star TV’de yayınlanan Yıldızlar Şahidim’de Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel, Yılmaz Gruda, Özgür Emre Yıldırım gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

Aslı İnandık, 2017 yılının Nisan ayında Güldür Güldür Show‘un 131. bölüm itibariyle kadrosuna dahil oldu. Aslı İnandık 2019 yaz aylarında başlayan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ülüer, Ahmet Saraçoğlu gibi oyuncular ile çalıştı. Dizi 2019’un sonunda final yaptı.

Aslı İnandık oyunculuğun yanı sıra Piyano ve çello dersleri de veriiyor.

Köleler Adası / Cleanthis 2018  

Benim Tatlı Yalanım  (Saniye) (TV Dizisi 2019)

Aslı Gibidir (Sinema Filmi 2019)

Yıldızlar Şahidim  (Feraye) (TV Dizisi 2017)

Cici Babam (Sinema Filmi 2017)

Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok (Buket) (Sinema Filmi 2015)

Yalan Dünya (TV Dizisi 2014)

BKM Güldür Güldür  (Gülşen) (TV Dizisi 2013)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ünal Yeter Kimdir?

Ala Tokel Karantina Günlükleri 4 – Ahmet ve Benimle 24 Saat #evdeyiz