Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar kim, yaşı, sevgilileri, kiminle evlendi, düğün fotoğrafları ve elbisesi ile gündeme geldi. Bir dönem hamile olduğu iddiaları ile de magazin dünyasında konuşuldu. 

Aslışah Alkoçlar 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Türk Sinemasının duayen isimlerinden Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu, iş adamı Selim Soydan’ın kızı Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. Aslışah Alkoçlar’ın babasının adı Ender Alkoçlar’dır. Ablası Neslişah Alkoçlar’dır. Neslişah Alkoçlar’dır oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evlidir.

Aslışah Alkoçlar eğitim hayatına İzmir’de başladı. Kar kayağı sporunda Milli sporcu olarak olimpiyatlarda boy gösterdi. Milli Kayak sporcusu lise eğitimini tamamladıktan sonra Londra’da Ekonomi Bölümünde yüksek tahsilini tamamladı. Ardından İzmir Çeşme Alaçatı’da otel işletmeciliği yaptı.

Aslışah Alkoçlar sevgilileri

Aslışah Alkoçlar magazin dünyasında yaşı küçük olmasına rağmen en çok sevgilisi ve sevgilileri ile gündeme geldi. Esat Yontuç, Hakan Sabancı, Oğulcan Engin,  Kerem Tunçeri, Kaan Boyner, Altuğ Leblebici, Alp Navruz, Ergin Varlıbaş, Kasım Garipoğlu, Can Yaman sevgilileri arasında ismi geçen kişiler oldu.

Aslışah Alkoçlar 2012 yılında Nur Atan ile evlenen ve ardından boşanan Kaan Demirağ ile sevgili oldu. 2021 Şubat tarihinde Kaan Demirağ ile nikah masasına oturdu.

Aslışah Alkoçlar boyu 1.73 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Barış Bra

Barış Bra

Kaan Demirağ

Kaan Demirağ