ASSİM’den Zafer Bayramı’na tiyatro selamı

ASSİM’den Zafer Bayramı’na tiyatro selamı

 Muratpaşa Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Kültür ve Sanat Derneği (GENÇDER) iş birliğiyle gerçekleştirilen 7’den 70’e tiyatro eğitimleri, sahne duruşu, diksiyon, hitabet, doğaçlama ve rol yapma çalışmalarını kapsıyor. Bu sayede genç yetenekler hem sahne becerilerini geliştiriyor hem de özgüven kazanıyor.

‘Cüceler Ülkesi’ oyunu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla birleşerek anlamlı bir güne sahne olacak. Gösterinin ardından ise oyunculara sertifikaları takdim edilecek.

TİYATRO HEYECANI EYLÜLDE DE SÜRECEK
Yaz döneminin ardından GENÇDER, eylülde de tiyatro coşkusunu sürdürmeyi planlıyor. “Ayna” isimli müzikal, “Ah Benim Canım Ülkem” kabaresi, “Tahterevalli 2 – Şeyhim Duymasın!” komedisi ve “Adab-ı Hiciv” politik komedisi seyirciyle buluşacak. Bu gösterilerde 7 ila 74 yaş arası tiyatroseverler, dezavantajlı gruplar, çocuklar ve gençler sahne alacak. Tüm oyunlar yine ASSİM ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'da 2 ton çöp çıkarıldı

Antalya’da 2 ton çöp çıkarıldı

Yeşiltepe Mahallesi “Sahne Kepez” ile eğlenceye doydu

Yeşiltepe Mahallesi “Sahne Kepez” ile eğlenceye doydu