Ayberk Koçar

Ayberk Koçar

Ayberk Koçar yaş, sevgilisi, şimdiki hali, son hali, instagram hesabı, dizileri, hayatı, biyografi bilgileri sorgular arasında oldukça popüler. Aliye dizisi ile tanınan Ayberk Koçar dizide Arda rolünü canlandırdı. Aliye Arda gerçek ismi, son hali en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer aldı.

Ayberk Koçar 2 Şubat 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda televizyon ekranları ile tanıştı. 4 yaşında oyunculuk yapmaya başladı. 2006 yılında Aliye dizisinde Arda rolü ile Türk halkının hafızasına kazındı adeta. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Ayberk Koçar eğitim hayatı ile birlikte oyunculuk yapmaya başladı.  Lise eğitimini İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde devam etti. Ekol Drama bünyesinde oyunculuk eğitimi aldı.

İlk ekran deneyimini 2004 yılında Aliye dizisinde canlandırdığı Arda rolü ile gerçekleştirdi. Ardından 2006 yılında Karınca Yuvası ve Doktorlar dizilerinde rol aldı. Beyazperde de ilk kez 2007 yılında Son Osmanlı Yandım Ali sinema filmi ile rol aldı. 2008 yılında Pulsar dizisinde Çağlar Bilgiç rolüne hayat verdi. 2010 yılında Hayde bre oyuncu kadrosunda yer alarak Orhan rolünü oynadı. 2013 yılında Benim Hala Umudum Var dizisinde rol aldı.

Ayrıca Abate Gömlek, Viko Priz, Kanz, Kinder Çikolata  ve Seven Hill reklam filmlerinde rol aldı. İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

Ayberk Koçar 2019 yılında magazin dünyasında sevgilisi  Yeliz Cebioğlu ile aşk hayatı ile gündeme geldi. Ayberk Koçar boyu 1.80 cm kilosu 70 kg ve burcu Kova.

Ayberk Koçar oynadığı diziler ve filmleri

  • 2013 Benim Hala Umudum Var
  • 2010 Hayde bre Orhan
  • 2008 Pulsar (Çağlar Bilgiç)
  • 2007 Son Osmanlı Yandım Ali
  • 2006 Doktorlar
  • 2006 Karınca Yuvası (Berk)
  • 2004 Aliye (Arda)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gizem Ergün

Gizem Ergün

Funda Güray

Funda Güray