Ayçin Asan kimdir?

Ayçin Asan nereli? Kaç yaşında?

Ayçin Asan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ayçin Asan şarkıları? Ayçin Asan sevgilisi kim? Ayçin Asan boy kilo yaş bilgileri. Ayçin Asan hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ayçin Asan hayatı ve biyografisi

Ayçin Asan Türk şarkıcı ve aynı zamanda youtuber’dır. Seslendirdiği şarkılar ve video içerikleri ile tanınmaya başladı.

Ayçin Asan 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. “Evet Ne Söylüyoduk Grubu’nun” solisti ve aynı zamanda vine, youtube ve instagram hesapları üzerinden seslendirdiği şarkılarla yıldızı parlamaya başladı.

Grubun gitaristi Celal Öztürk ve birlikte en beğenilen şarkıları seslendirmeişlerdir. Kanasın, Yorgun Yıllarım, Emi, Sevgilim Yeminliyim, Korkarım, Hep Sonradan ve Benim Yerimede Sev popüler şarkıları arasındadır.

Ayçin Asan müzik kariyerine online mecrada kısa videolar yayınlayarak adım attı. Ardından coverlar yaptı. Bu süreci profesyonel müzik çalışmaları ve konserler takip etti. Hayal Kahvesi, Harry’s Pub, Mersin Cheers Pub, IF Performance Hall, Beyrut Performance Hall, Dorock XL sahne aldığı mekanlar arasındadır.

Ayçin Asan boyu 1.65 cm kilosu 53 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Can Yüce kimdir?

Harun Can kimdir?