Ayda Kutay kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Ayda Kutay diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ayda Kutay geniş hayran kitlelerine ulaştı. Kutay’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Ayda Kutay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzel gönlünü kendisi gibi fenomen olan Bartu Dev’e kaptırdı. 2 senedir güzel bir birliktelikleri olan çift sosyal medya’da takipçileri tarafından tam not alan çiftlerden biri oldular.

Ayda Kutay youtube kanalında yayınladığı bir videoda sevgilisi Bartu Dev ile birlikte nasıl tanıştıklarını anlattılar bizlerde sizler için nasıl tanıştıklarını yazımızda derledik.

“17 Ağustos 2018 tarihinde tanıştık o gün Bartu’nun doğum günü benim de cezaevinden tahliye günüm. İnstagram hesabımın çalındığını öğrenince yenisini açtım. Dm kutuma gelen canlı yayın isteğine baktım ve Bartu’nun canlı yayınında buldum kendimi sonra çıktım Bartu beni fark etmedi o sırada farklı bir şey ile uğraşıyordu. Sonrasında Bartu bana mesaj attı. Biz daha öncesinde tanışmıştık zaten yani tanışmıştık dediğim görmüştük birbirimizi. 3 ay boyunca konuştuk yan yana gelmesek bile bana güven veriyordu. 10 Kasım günü buluştuk ve sevgili olduk.”

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Kutay takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“Kaş hiçbir türlü acımıyor. Burun hızması da öyle ama septum cidden çok can yakan bir yer. Dudaklarıma yaptırdığım zamanda acı hissi olmadı. Onun dışında dilimde ve dermal( köprücük ) piercinglerim var.”

“Hiç bir zaman böyle bir şüpheye düşmedim aldatıldıysam’da bilmiyorum.”

“Biri karnımda biri ayağımda iki tane dövmem var.”

“Annemle yaşıyorum.”

“Biz babamla bir nedenden dolayı bir seneye yakındır görüşmüyorduk yakınlarda görüşüyoruz.”

“Çok fazla dedikodu oldu bu konu burnum dışında bir estetiğim yok.”

“Safım biraz yani çabuk insanların zararsız olduğunu düşünüyorum ikinci olarak kin tutamıyorum. “

“Ergenlik diyelim buna intihar sayılmıyor bence ilkokulda çok fazla üstüme geliyorlardı. Bende evde’ki ilaçları içtim Allahtan vitamin çıktılar.”

“Evet ben LGBT destekliyorum. Herkese bir saygım var. Kimisi bu duruma bir hastalık gözüyle bakıyorlar ama ben onları öyle görmüyorum sonuna kadar destekçileriyim.”

“Pişman olduğum bazı noktalar oldu şöyle’ki kötü yorumlar oluyor bunları takmıyorsun evet ama çok daha farklı boyutlara getirdiler işleri benimde sonuçta okul arkadaşlarım var ailem var olmuyor yani.”

“Evet girdim.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Alp Akar

Gözde Seda Altuner