Azeri Kızı Günel Zeynelova

Günel Zeynelova Azeri kızı Günel tam ve gerçek adı ile Günel Rehman Kızı Zeynelova 25 Ekim 1985 yılında Azerbaycan Ağdam’da dünyaya geldi.

Eğitim hayatına Bakü’de başladı. Çok küçük yaşlarda müzik sahnelerinde yer almaya başladı. Klarnet ustası babası ve piyanist annesi sayesinde müzik içinde büyüdü. 1998 yılında İbrahim Tatlıses’in Bakü konserinde o dönemlerde popüler olan Sibel Can’ın Padişah şarkısını söylemesi ile hayatı bir anda değişmeye başladı ve Azerbaycan Bakü’den ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı.

Azeri kızı Günel Zeynelova müzik piyasasına 1999 yılında adım attı. İlk albümü “Ne Olur Allahım” şarkısı ile Azerbaycan ve Türkiye’de gönüllere taht kurdu. “Didem Didem” şarkısı ile tüm müzikseverlerin dikkatini çekti. 2004 yılında “Azeri Günel” aradan geçen dört yıl sonrasında da “Adı Yok” albümü ile müzik kariyerine devam etti. 2014 yılında “Her Şeye Değer” ve 2020 yılında da “Bir Adam Var” albümünü piyasaya sürdü.

Azeri kızı Günel özel yaşamı ile de magazin sayfalarından düşmedi. Bir dönem şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadı. Reza Zarrab ile Ebru Gündeş yüzünden ayrıldı. 

Bu ayrılık tehditleri nedeniyle 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına neden oldu. Bu birlikteliğin sona ermesi ile Azeri kızı Günel Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı.

Azeri kızı Günel herkesin hafızasında sevimli çocuk olarak kazındı. Ancak büyüdü ve burun estetiği oldu. Azeri kızı Günel şimdiki hali ile eski hali arasında eser yok. Estetik olduktan sonra büyük bir evrim geçirdi.

Azeri kızı Günel boyu 1.68 cm kilosu 53 kg burcu Akrep.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Onur Baytan kimdir?

Alp Cose kimdir?