Banu Ilıcalı kimdir?

Banu Ilıcalı kimdir?

Gerçek adı: İlknur Banu Ilıcalı
Doğum tarihi: 29 Ocak 1990
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Efe Ceyhun ile)
Meslek:  Medya Çalışanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Banu Ilıcalı nereli? Kaç yaşında?

Banu Ilıcalı kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Acun Ilıcalı kızı Banu Ilıcalı annesi kim? Banu Ilıcalı evli mi, kiminle evlendi, eşi, hamile mi, çocuğu var mı? Banu Ilıcalı hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Banu Ilıcalı hayatı ve biyografisi

Banu Ilıcalı Türk yapımcı, sunucu, medya patronu Acun Ilıcalı’nın kızıdır. Babası Acun Ilıcalı’nın Seda Başbuğ ile gerçekleştirdiği ilk evliliğinden dünyaya gelen kızıdır.

İlknur Banu Ilıcalı 29 Ocak 1990 dünyaya geldi. Annesi Seda Başbuğ’dur. Babası Acun Ilıcalı’dır. Banu Ilıcalı’nın babası Acun Ilıcalı’nın Zeynep Ilıcalı ile evlenmesinin ardından 2 kız çocuğu daha dünyaya geldi. Ardından Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı’nın bir kızı daha dünyaya geldi. Böylece Banu Ilıcalı’nın Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı ve Melisa Ilıcalı adında 3 üvey kız kardeşi oldu.

Banu Ilıcalı eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Günümüzde Acun Medya şirketinde reklam ve satış üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.  Acun Ilıcalı’nın ilk ve en büyük kızı Banu Ilıcalı babası Acun Ilıcalı’nın yıllar önce anne ve babasının hayatını kaybettiği trafik kazasında şans eseri kurtuldu.

Banu Ilıcalı 2016 yılında Efe Ceyhun ile nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden 2020 yılında ‘Begüm’ adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Böylece Acun Ilıcalı dede oldu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Güzel ülkemin tüm kadınlarına armağan olsun

Arman Bıçakçı kimdir?

Arman Bıçakçı kimdir?