Başak Ceylan Torun kimdir?

Başak Ceylan Torun kimdir?

Gerçek adı: Başak Ceylan Torun
Doğum tarihi: 7 Haziran 1986
Doğum yeri: Eskişehir
Boy: 1.70 cm
Kilo: 57 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Kaan Boşnak ile)
Meslek:  Etkinlik Direktörü
İnstagram hesabı için tıklayın

Başak Ceylan Torun nereli? Kaç yaşında?

Başak Ceylan Torun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Başak Ceylan Torun sevgilisi? Başak Ceylan Torun Boşnak Instagram, yaşı, boy kilo? Oynadığı diziler? Mesleği, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Başak Ceylan Torun hayat ve biyografisi

Başak Ceylan Torun Türk festival ve etkinlik direktörü’dür. 2020 yılında Kaan Boşnak ile evlenmesinin ardından gündem oldu.

Başak Ceylan Torun 7 Haziran 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek Şeref Listesi Grafik Tasarım Bölümünden mezun olduktansonra üniversite eğitimine başladı. Üniversitenin 3.sınıfta TBWA-İstanbul’da staj yaptı. 4.sınıfta “Kırmızı” Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde derece aldı. 2010 yılında Bilgi Üniversitesi Adschool aracılığı ile yüksek lisans eğitimine davet edildi ancak sinema ve televizyon bölümü üzerine eğitimini sürdürdü.

Başak Ceylan Torun Arka Sokaklar dizisinde 8 sezon yönetmen yardımcılığı yaptı. Ayrıca İstanbul Selenium Plaza’da 7+1 Reklam, Tasarım ve PR Ajansının kurucu ortakları arasında yer alan isim oldu.

Başak Ceylan Torun, ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ grubunun solisti Kaan Boşnak ile 2020 yılında  Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde evlendi. Festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun Boşnak, Kaan Boşnak ile yaşamlarını İstanbul’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Duygu Koz kimdir? Onur Buldu eşi kim? Mesleği ne?

Duygu Koz kimdir? Onur Buldu eşi kim? Mesleği ne?

Aşkın Şenol kimdir?

Aşkın Şenol kimdir?