Başkan Böcek’i ATSO Meclisi’ne davet etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e gerçekleştirilen ziyarette ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte Meclis Başkan Vekili Nilay Akbaş ve Katip Üye Göktuğ Şahin de katıldı. Görüşmede ATSO Meclis çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Meclis Başkanı Öztürk, Muhittin Böcek’i Şubat ayında yapılacak ATSO Meclis Toplantısı’na davet etti.

Görüşmede kent ekonomisi üzerine de bilgiler veren Meclis Başkanı Öztürk, “ Antalya bir dünya kenti. Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri. Buna paralel olarak İstanbul’dan sonra en yabancı yatırımcıya sahip kent de Antalya durumumda. Bu konuda ATSO olarak bizler üzerimize düşenleri yapmaya özen göstereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili de yapılacak ortak çalışmalarda her zaman işbirliğine hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öztürk ve heyetine aldıkları görevde başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’nın yararına olacak her çalışmanın içinde olabileceklerini ifade eden Başkan Böcek, “ ATSO ile geçmişten bu yana her zaman ortak projeler ürettik, birlikte kent çıkarlarına fayda sağlayacak işler yaptık. Bundan sonra da sizler ile birlikte bu işbirliğini ileri taşıyabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya’dan kaçış hızlandı !..

Gazeteci Ali Orhan’ın adı Muratpaşa’da yaşayacak