Başkan Mustafa Geyikçi’den çocuklara sürpriz

Başkan Mustafa Geyikçiden çocuklara sürpriz

FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediyesi ekipleri ilçe merkezinden uzaktaki mahalleleri ziyaret ederek çocuklara çeşitli gösteriler, interaktif oyunlar, şişme balon ve müzik dinletisiyle eğlenceli günler yaşattı.

Finike Belediyesi ekipleri tatil sürecinde uzak mahalleleri ziyaret ederek çocukların keyifli vakit geçirmesi için etkinlik düzenledi. Yetişkinlere yönelik de tansiyon ve şeker ölçümü, beslenme danışmanlığı ve ihtiyaç tespiti gibi hizmet sunuldu. Çocuklara yapılan etkinlikte yüz boyama, sayılarla boyama, şişme balon, interaktif oyunlar ve müzik dinletileri gerçekleştirildi.

Etkinliklerde mahalleliyle görüşen Başkan Geyikçi, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyonumuz. Tatilde ilçemizdeki her bir evladımızın yüzünün güldüğünden, yeni eğitim dönemine başlamadan önce moral ve motivasyon topladıklarından emin olmak sorumluluğumuzdur. Çocuklarımızın hayalleri ve vizyonu ile çok güzel bir gelecek inşa edeceğimizden şüphem yok. Yeni eğitim öğretim döneminin tüm evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İyi ki varsınız çocuklar” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serik Belediyesinin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Serik Belediyesi’nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Antalya’da kafasına iş makinesinin kepçesi çarpan işçi öldü