Başkanımızı yedirmeyiz

Başkanımızı yedirmeyiz

 CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu. Nail Kamacı, “Değerli arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 12 Nisan saat 17.25’te teleferikte elim bir olay yaşadı. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. 6 vatandaşımız yaralandı. Öncesinde ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

“Bu olay 3 gün önce olmuştu. Sonrasında 23 saat süren çalışmalar tamamlandı ve bu yana soruşturma yürütüldü.Bugün belediye başkanı olan Mesut Kocagöz’ün arkadaşı olduğu için 6 kişi tutuklandı ve 5 kişi de tutuklandı. anda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’dür. Tek bir neden var, özetlemek için, iki ayda bir bitmedi diye sadece o. anlayışı işte tam budur.”

“Geçen günlerde, Erzincan İliş’teki altın madeninde 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve orada 6 kişi tutuklanmış, esas sorumlu olan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı. Başında adalet ve kalkınma olan partinin adalet anlayışı budur. Yazılar olsun. Hak, hukuk, adalet. Adalet. Öyle kolay kolay pabuç bırakmayacağız. Ankara’dan Ali Mahir Başarır ve diğer üyeler, genel başkan yardımcıları gelecek. Bu olay bitmeyecek. Değerli arkadaşlar. Amacımız hiç kimseye zarar vermek değildir. Biz haklı talebimizi önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz.” ömrü kullandı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyada Dünya Yürüyüş Şampiyonası heyecanı Fatih Çintimar: Türkiyeyi dünyaya tanıtacağız

Antalya’da Dünya Yürüyüş Şampiyonası heyecanı! Fatih Çintimar: Türkiye’yi dünyaya tanıtacağız’

Acının üzerine siyaset yapma ayıbı!

Acının üzerine siyaset yapma ayıbı!