Bayhan Kimdir?

Bayhan Kimdir?

Yıllar önce katıldığı bir programla hayatımıza giren ve şarkı söyleme biçimi ile dikkatleri üzerine çeken Bayhan Kimdir? Katıldığı şarkı yarışmasında yarışma sırasında sabıkasının olduğu ortaya çıkıp Deniz Seki’nin sert eleştirilerine maruz kalarak Türkiye’nin gündemine oturmuştur. Böyle bir durum yaşanınca Bayhan Kimdir? Sorusu da merak konusu olmuştur. 

Müzik hayatına olaylı bir şekilde giriş yapan ve dinleyicileri tarafından bir hayli merak edilen Bayhan Kimdir? Bu yazımızın içerisinde sizlere Bayhan Kimdir? Bayhan Kaç Yaşında? Bayhan Nereli? Bayhan Mesleği, Bayhan Hangi Burç? Bayhan Boyu ve Kilosu, Bayhan Şarkıları gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevapları yazımızın devamında inceleyebilirsiniz. 

Katıldığı şarkı yarışmasından tanıdığımız Bayhan Kimdir? 14 Mart 1980 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Bayhan Gürhan, zorlu hayatıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Çocuk yaşta annesini gözlerinin önünde kaybetmesiyle oldukça zor zamanlar geçirmiştir. Türkiye’den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüyen Bayhan hayatı kendisini oldukça olumsuz yönde etkilemiştir. 28 Eylül 1998 tarihinde Adana’da yaşamını sürdürürken amcasının oğlu Mehmet Ali Gürhan’ı bıçaklamış ve bunun sonucunda amcasının oğlu vefat etmiştir. 

Bu olaydan sonra yargılanan Bayhan Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde cinayet suçundan 24 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Mahkeme bu kararı 31 Aralık 1998 tarihinde vererek yargılanan Bayhan önce ‘‘kastı aşan müessir fiil’’ sonucu adam öldürmek suçundan Gürhan’ı önce 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Daha sonra bu cezayı ‘‘tahrik’’ unsurunu göz önünde bulundurularak 6 yıla, duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak da son karar olarak 5 yıl hapis cezasına çevirdi. Duruşmalarda suçsuz olduğunu ileri süren Bayhan kendini şu sözlerle savundu;

‘‘O gün amcamın oğluyla gezmeye gittik. Çarşıda bilardo oynadık. Sonra gıda maddeleri alıp ninemin evine uğradık, o olmayınca poşetleri komşuya bıraktık. Oradan Bey Mahallesi’ndeki arkadaşımın evine gittim. Çıktığımda Mehmet Ali sinirliydi. Ne olduğunu sorduğumda bana sopayla vurdu. Korkutmak için ben de bıçak çektim. Bana tekme atınca bıçak ona saplandı.’’

Hapishane hayatında müzikle ilgilenen ve bu alanda kendini geliştirmeye çalışan Bayhan hapishaneden çıktıktan sonra 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan jürilerinden oluşan Popstar yarışmasına katılmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan bu yarışmada şarkılara kattığı yorum ve kendine özgü tarzıyla herkesin beğenisini kazanmıştır. Yarışma esnasında sabıkası ortaya çıktığını öğrenen jürilerden Deniz Seki’nin sert eleştirilerine maruz kalmıştır. Bu eleştirilerle Türkiye gündemine oturan Bayhan büyük bir çıkış yapmıştır.

Yarışmadan sonra “Popstar”, “Kısa Veda” ve “Hayal Edemiyorum” isimli albümleriyle müzik hayatına adım atmıştır. Bu albümlerle kendini gösteren Bayhan 2012 yılında STV’de yayınlanan, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptıpı Kendime Doğru dizisinde yer almıştır. Uzun süren bu dizide tanınırlığını da bir hayli arttırmıştır. Daha sonra da Kanal D ekranlarında yayınlanan Ankara’nın Dikmeni dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 

2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili ‘Benim Yolum’ isimli belgesel programının sunuculuğunu üstlenen Bayhan sunuculuk alanında da deneyimini gerçekleştirmiştir. 2015 yılının Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo’da yayınlanan ‘Direkler Arası’ isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterine hayat vermiştir. Yaptığı şarkılardan “Seninle Olmak Var Ya” ve “Vurdum Duymaz” parçaları oldukça sevilmiş ve tanınmıştır.

Kariyeri ve geçmişi ile ilgili merak edilen Bayhan Kimdir? Kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile ilgili de merak konusu olan Bayhan 2016 yılının Ekim ayında Star’da yayınlanan Zuhal Topal’la isimli izdivaç programına evlenmek için katılım sağlamıştır. Ancak bu programdan daha sonra ayrılmış ve herhangi bir sonuç göstermemiştir. Hayatında herhangi birinin olup olmadığına dair net bir bilgi yoktur. 

14 Mart 1980 tarihinde dünyaya gelen Bayhan 42 yaşındadır.

14 Mart 1980 yılında doğan Bayhan Adanalıdır.

14 Mart tarihinde doğan Bayhan balık burcudur.

Eğitimi hakkında bir bilgi bulunmayan Bayhan’ın mesleği şarkıcıdır.

Karizmatik şarkıcı Bayhan Kimdir? Sorusundan sonra merak edilen bir diğer soru ise Bayhan boyu ve kilosu olmaktadır. Bayhan boyu, 1,78 kilosu ise 80 kilodur. 

İlginizi Çekebilir: Malatya’nın Gururu Ali İnsan Kimdir?

Bayhan Şarkıları sevenleri tarafından bir hayli merak edilmektedir.Hapishane hayatında müzikle ilgilenen ve bu alanda kendini geliştirmeye çalışan Bayhan hapishaneden çıktıktan sonra 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan jürilerinden oluşan Popstar yarışmasına katılmıştır. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan bu yarışmada şarkılara kattığı yorum ve kendine özgü tarzıyla herkesin beğenisini kazanmıştır. Yarışma esnasında sabıkası ortaya çıktığını öğrenen jürilerden Deniz Seki’nin sert eleştirilerine maruz kalmıştır. Bu eleştirilerle Türkiye gündemine oturan Bayhan büyük bir çıkış yapmıştır.

Yarışmadan sonra “Popstar”, “Kısa Veda” ve “Hayal Edemiyorum” isimli albümleriyle müzik hayatına adım atmıştır. Bu albümlerle kendini gösteren Bayhan 2012 yılında STV’de yayınlanan, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptıpı Kendime Doğru dizisinde yer almıştır. Uzun süren bu dizide tanınırlığını da bir hayli arttırmıştır. Daha sonra da Kanal D ekranlarında yayınlanan Ankara’nın Dikmeni dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Aşağıda Bayhan şarkıları sizler için listeledik;

Bu yazımızda sizlere Bayhan Kimdir? Bayhan Kaç Yaşında? Bayhan Nereli? Bayhan Mesleği, Bayhan Hangi Burç? Bayhan Boyu ve Kilosu, Bayhan Şarkıları gibi merak ettiğiniz soruları cevapladık. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Doğa Rutkay Kimdir?

Doğa Rutkay Kimdir?

Güldür Güldür Naime Kimdir? Ecem Erkek Kimdir?

Güldür Güldür Naime Kimdir? Ecem Erkek Kimdir?