Begüm Yücel Kimdir?

Begüm Yücel, çok ünlü bir iş kadını ve sosyal medya fenomenidir. Ünlü DJ Doğuş Çabakçor ile evliliğini bitiren Begüm Yücel hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını sizler için hazırladık.

Güzel fenomen Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde mezundur.

Begüm Yücel, iş kadını ve sosyal medya fenomenidir.

Begüm Yücel, Doğuş Çabakçor ile olan 8 yıllık evliliğini sonlandırdı. Buradan haberi okuyabilirsiniz.

Begüm Yücel’in babası Bahçeşehir Koleji’nin sahibi ve yönetim kurulu başkanı Enver Yücel’dir. Doğuş Çabakçor ve Begüm Yücel’in iki tane çocukları vardır. 8 yıl süren evliliklerini hukuki olarak sonlandırdılar.

Begüm Yücel, BJK Koleji’nin kurucu temsilcisi’dir. Bu şekilde Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na sponsor da oldular. 

Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi’nde çalışmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi olarak Berlin’de bir kampüs açan Begüm Yücel, büyük bir eğitim kurumunda önemli bir rol oynuyor. Bunun yanı sıra Şişli Belediyesi ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. Başarıları ve sorumlulukları için ailesinin çok büyük desteğini alıyor. Şişli Belediyesi ile hazırladıkları ‘Her Okula Bir Kütüphane’ kampanyası toplumda büyük ses getiriyor. Unesco ile birçok projede çalışıyor. 

Buradan ünlü fenomenin Instagram hesabına ulaşabilirsiniz. 

Begüm Yücel’in Youtube kanalında cilt bakım rutinleri, en sevdiği cilt bakım ürünleri, vloglar, saç bakımı, gezi günlükleri, farklı şehir ve ülkelerin tanıtımı, Amerika’dan satın aldığı ürünler, çocuklarla geçirdikleri günler, beslenme rutini, diyet rutini, soru-cevap videoları, yemek tarifleri, pasta tarifleri, tatil anıları, diyet pasta tarifleri, makyaj teknikleri, çocuk eğitimi, eşi ve aile hayatı ile ilgili konularda kanalından videolar yayınlıyor.

Buradan ünlü fenomenin Youtube kanalına  ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ramazan Aslan (İsyan Tetick)

Efe Tunçer