Beren Tan kimdir?

Beren Tan kimdir?

Beren Tan nereli? Kaç yaşında?

Beren Tan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Beren Tan sevgilisi var mı? Beren Tan son hali, okulu, tenis eğitimi? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Beren Tan hayatı ve biyografisi

Beren Tan Ebru Şallı ve Harun Tan’ın oğludur. 2015 yılında Barcelona’da tenis eğitimi almak için İspanya’ya gitmesi ile gündeme geldi. 

Beren Tan 6 Mart 2004 İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi manken Ebru Şallı ve babası iş adamı Harun Tan’dır. Harun Tan’dan olma Can isminde bir kardeşi daha vardır. 2010 yılında Pars adında bir kardeşi daha dünyaya geldi. Ancak babası Harun Tan ve annesi Ebru Şallı 2013 yılında boşanma kararı aldı. Beren Tan’ın annesi Ebru Şallı boşandıktan sonra yeni bir evliliğe yelken açtı ve işadamı Uğur Akkuş ile evlendi. Beren Tan’ın  kardeşi Pars uzun süre lenfoma hastalığı tedavisi gördü ancak yaşam mücadelesini 2020 yılında kaybetti ve vefat etti.

Beren Tan 2015 yılında Barcelona’da tenis eğitimi almak için İspanya’ya gitti. 2018 yılında 14 yaş sporcuların katıldığı turnuvada 135 tenisçi arasında birinci oldu. Balık burcu olan Beren Tan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esma Yılmaz kimdir?

Esma Yılmaz kimdir?

Natuk Baytan nereli? Natuk Baytan kaç yaşında vefat etti?

Natuk Baytan nereli? Natuk Baytan kaç yaşında vefat etti?