Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel kimdir? Oyuncu, sunucu ve şarkıcı olan başarılı oyuncu Bergüzar Korel yer aldığı yapımlarda ki başarıları ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bergüzar Korel, güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de ekran başındakileri kendisine hayran bıraktırdı.  Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Bergüzar Korel, sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Bergüzar Korel kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Uzun zamandır merak edilen bir diğer konu ise fenomen isminin aşk hayatı oldu. Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Bergüzar Korel’in takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu 2009 tarihinde evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti. 

Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Bergüzar Korel gönlünü Halit Ergenç’e kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Ali isminde bir oğulları dünyaya geldi. Çift aile yaşantıları ve oğulları ile sosyal medya dünyasının da en çok takip edilen isimleri arasında yerlerini aldılar.

İlk çocuğuna Ali ismini veren sosyal medya fenomeni oyuncunun ikinci hamileliğinden doğacak olan bebeği için herhangi bir isim koyup koymadığı bilgisine ne yazık ki ulaşamadık.

Son zamanlarda yeni bir sevinçli habere sevenleri ile paylaşan sosyal medya fenomeni oyuncu yeniden hamile olduğunu tüm sevenlerine ilan etmiştir

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Korel, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Bergüzar Korel ilk dizi deneyimini ise 1998 yılında Kırık Hayatlar dizisi ile gerçekleştirdi. Ardından Kurtlar Vadisi Irak filminde Leyla karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı yıl içerisinde çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandıran başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Kanal d ekranlarına gelen Binbir Gecede dizisinde Şehrazat Evliyaoğlu karakterine hayat verdi. Yer aldığı diğer yapımlara da göz atacak olursak:

Başarılı oyunculuğu ve yetenekleri ile bir çok ödüle layık görülen usta oyuncunun aldığı ödüllere göz atacak olursak:

Malesef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

nstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Korel’in instagramda ise 1.8M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Camdaki Kız dizisinin bekaret sahnesine tepki yağdı!

Hadise’ye falcı şoku! Yasak aşkı falcı ifşaladı!