Beste Köse kimdir?

Sosyal medya’nın sevilen isimlerinden olan Beste Köse ‘nin yıldızı ilk olarak Tiktok platformunda parlamıştı daha sonrasında instagram ve youtube gibi diğer sosyal medya platformlarında da adını duyuran genç fenomeniz en çok konuşulan isimlerde ilk sıralara yükseldi.

Beste köse kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve hayranları tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzelin aşk hayatı dedikoduları tam bir muamma haline geldi. Gönül kapıları’nın şuanlık kapalı olduğu bilinen güzelin hayatında kimse yok.

Verdiği bir röpotaj da bu konuyu açıklayan Köse’nin söylediklerini siz değerli takipçilerimiz için yazımıza taşıdık.

“İnsanların yanıma gelip fotoğraf çektirmesi, sohbet etmesi harika bir şey. Her yaştan insanla karşılaştım. Karışık bir kitlem var. İnsanların beni ben olduğum için sevdiğini düşünüyorum, kitlemle aramdaki bağ çok kuvvetli. Hastalandığımda benim için üzülen, mutlu olduğumda ise sevinen insanların olması çok duygulandırıcı. Sosyal hayatıma, bakış açıma hatta okuduğum bölüme bile katkısı var. Sosyal medya sayesinde daha yaratıcı ruhlu bir insan oldum, daha düzenli bir insan da oldum. Her şeyimi planlı programlı yapmaya başladım. Kısacası tüm hayatımı olumlu yönde etkiledi. Dezavantajları da var illa ki ama avantajları daha büyük. O yüzden olumsuzlukları göz ardı edebiliyorum. Beni hiç tanımayan bir insan sadece sosyal medyada gördüğü paylaşımlarım ile benden nefret edebiliyor bunu anlayamıyorum. Her şeye rağmen bu yolda olmak benim için mutluluk verici.”

4 Ağustos 2015 yılında açtığı youtube kanalı ile ününe ün katan sosyal medya fenomeni güzelin an itibariyle youtube kanalında 220B abonesi bulunuyor. Birbirinden komik video paylaşımları ile Youtuber olarak her geçen gün takipçi sayısı artan isimler arasındaki yerini almıştır. YouTube kanalı üzerinde eski sevgililerimi aradım, burun estetiği ameliyatım, kışkırtma, makyaj, challenge gibi çeşitli videolar çekmektedir.

Sosyal medyada fenomeni güzelin oyunculuk eğitimleri aldığını zaten biliyorduk. Oyunculuğa başladığın da sosyal medyayı bırakmayacağını söyleyen güzele sık sık teklifler geliyor. Ancak Köse en doğru ve kendisine yakışacak bir projede yer almak istediğini belirtti. Sağlam adımlarla ilerleyen fenomen oyunculuk eğitimine hayatı boyunca devam etmek istediğini kendini geliştirmeye her zaman devam edeceğini dile getirdi.

TikTok’da çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Beste’nin TikTok‘da 2.5 milyon takipçisi ve 122 milyondan fazla beğenisi, YouTube‘da 220 bin abonesi, Instagram‘da 803 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Özgür Balakar  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mina Derman

Sema Keçik