Bilal Hancı

Bilal Hancı

Bilal Hancı 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Trabzon’dur. 2 Çocuklu bir ailede büyüyen Bilal Hancı’nın bir kız kardeşi bulunmaktadır. Bilal Hancı hangi okulda ve hangi bölümü okudu merak edenler için eğitim hayatına İstanbul’da başlayan genç fenomen lise eğitiminin ardından üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesinde sürdürdü.

İnternet üzerinden yayınladığı video ve canlı yayınlarla kısa sürede tanınan ve popüler hale gelen Bilal Hancı ülkemizin yakından tanınan fenomenleri arasında yer almaktadır.  Bilal Hancı arkadaşları Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile beraber video içerikleri paylaştıkları Kafalar kanalının da kurucuları arasındadır. Vine karakteri olan Bilal Hancı kardeşinin nişanında “Gelin Havası” adlı şarkıyı seslendirerek büyük bir çıkış yakalamıştır.  Bilal Hancı Sevdanın Böylesi, Sebep Oldun ve Feriğim indirilen şarkıları arasında en popüler olanlarıdır.

Bilal Hancı’nın ilişki durumuna ilişkin olarak, sevgilisi olup olmadığı konusunda net bir bilgi yoktur.

Genç fenomen ve youtuber Bilal Hancı boyu 1.77 cm kilosu 76 kg burcu Başak. Saç rengi siyah ve göz rengi kahverengidir.

En sevdiği renk ise Mavi. Aynı zamanda karanlıktan çok korkmaktadır. Tabi Bilal Hancı hangi takımlı sorusunun cevabı tanıdık olsa da yine de belirtelim. Onun için her yer Trabzonspor.

Bilal Hancı oynadığı filmler arasında ilk yapım beyazperde de 2018 yılında çekilen “Kafalar Karışık” adlı sinema filmi oldu. Ardından 2019 yılında “Enes Batur Gerçek Kahraman” sienma filminde rol aldı.

Bilal Hancı oynadığı diziler ve filmleri

  • 2019 Enes Batur Gerçek Kahraman
  • 2018 Kafalar Karışık

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esat Polat Güler

Esat Polat Güler

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol