Bilge Su Işık kimdir?

Youtube dünyasının tanınan isimi Bilge Su Işık sosyal medyanın adeta kraliçesi oldu. Youtube platformunda yakaladığı hayran kitlesini diğer sosyal medya platformların aktarmayı başaran başarılı fenomen güzel, ürettiği özgün içerikleri ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Geniş kitlelere hitap etmeye başlayan fenomen güzelin takipçileri fenomen hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Bilge Su Işık kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı fenomenin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

18 Temmuz 2012 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Işık’ın şuan bu platformda 700B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Işık instagramda ise 723B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Duru Önver hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Alara Kardak

Ayşe Türüt