Otel, misafirlere hem 4 gün boyunca lezzetli menülerle bir gastronomi şöleni yaşatacak hem de birbirinden keyifli 4 konserle müzik ziyafeti verecek. Müzik dünyasının sevilen çifti Eda & Metin Özülkü’nün 31 Aralık’ta misafirlerle buluşacağı program kapsamında, genç sanatçı Sevda Hummadi 1 Ocak’ta, pop müziğin ünlü seslerinden Ege 2 Ocak’ta, Kutsi ise 3 Ocak’ta sahne alacak
Türkiye’nin termal alandaki zenginliğini Mersin’in turizm sektörüne kazandıran ilk 5 yıldızlı otel olan BN Hotel, 2026 yılını özel bir ‘yeni yıl programı’ ile karşılamaya hazırlanıyor. Yılbaşı tatilini hafta sonu tatiliyle birleştirecek misafirleri için unutulmayacak bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen BN Hotel, hem 4 gün boyunca lezzetli menülerle adeta bir gastronomi şölenine imza atacak hem de 4 keyifli konserle katılımcılara eğlenceli bir müzik ziyafeti verecek.
4 gün boyunca her akşam, müzik ve eğlenceyle dolu olacak
Yeni yıl programı kapsamında 31 Aralık Çarşamba günü gala yemeğiyle birlikte müzik dünyasının sevilen çifti Eda & Metin Özülkü sahne alacak ve açıkbüfe eşliğinde sanatçı Emrah İzoğlu ile ayrıca program düzenlenecek. Genç sanatçı Sevda Hummadi’nin 1 Ocak Perşembe günü sahne alacağı program kapsamında, pop müziğin ünlü seslerinden Ege 2 Ocak Cuma günü, Kutsi ise 3 Ocak Cumartesi günü hayranlarıyla buluşacak.


Yorumlar
Loading…