Boykot listesi genişliyor

Boykot listesi genişliyor

 CHP’de Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından düzenlenen mitingleri yayınlamayan televizyon kanalları ile eylemlere tepkili yanaşan kurum ve kuruluşlara yönelik olarak ‘boykotyap 2025.com.’ da başlattığı boykot listesi bir kez daha güncellendi. CHP Genel  Başkanı Özgür Özel, dün akşam İstanbul Avcılar’da düzenlenen eylemde boykot listesini güncelledi.

Listede CHP’ye yakınlıkları ile bilinen CHP eski Milletvekili Barış Yarkardaş ile Gürhan Acır’ın program yaptığı İhlas Grubu’na ait TGRT Televizyonu da var. Özel, TGRT için ‘CHP’ye sövmeye ant içmiş durumda’ yorumunu yaptırdı. CHP Lideri Özel, boykot listesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Doğuş Grubu ve gruba ait Wolswagen, Skoda ve Audi’yi  belediyelerimize sokmuyoruz. Nusret’e gitmiyoruz, Günaydın restoranlarının önünden geçmiyoruz. Mezzaluna diye bir restoranları var, bunlara para kazandırmıyoruz. TRT, Albayrak grubu, Turkuvaz Medya, Doğuş Medya, hepsini topyekün boykot ediyoruz. TGRT var ya adeta CHP’ye sövmeye ant içmiş durumda. Bunlar parayı İhlas markasından kazanıyor, ürünlerini almıyoruz. NTV, Star, Kral gibi kanalları asla açmıyoruz. D&R’ın içine girmiyoruz, İdefix’e uğramıyoruz.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
NEW YORK JFK HAVALİMANI’NDA ÜÇÜNCÜ YOLCU SALONUNU AÇTI

NEW YORK JFK HAVALİMANI’NDA ÜÇÜNCÜ YOLCU SALONUNU AÇTI

AĞUSTOS’TA MEDİNE’DE 230 ODALI BİR OTEL AÇIYOR

AĞUSTOS’TA MEDİNE’DE 230 ODALI BİR OTEL AÇIYOR