Burak Güner kimdir?

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan Burak Güner yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinden tam not aldı. Benzersiz içerikleri ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine toparlayan Güner’in hayranları sosyal medya fenomeni’nin hayatı hakkında bir çok detayı öğrenmek ister hale geldiler.

Burak Güner kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi hayranlarının merak ettiği ve sık sık arama motorlarında aradığı soruların cevaplarını sizler için Burak Güner ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Siz değerli okurlarımıza’da keyifli okumalar dileriz.

“Senelerdir en büyük hobim video çekmek ve gündemi takip etmek oldu. Onun haricinde aktif sürdüremesem de kendime sürekli yeni hobiler, uğraşlar edinme çabasında olmayı seviyorum. Spor yapmayı seviyorum bu sayede vücut geliştiriyorum. Enstrüman aletlerine meraklıyım özellikle bağlama çalmayı seviyorum. Kitap okumayı da seviyorum ancak en çok içlerinden kendini kanıtlamış kişisel gelişim kitapları daha çok ilgimi çekiyor.”

“Şuan hayatımı etkileyen bir fobim yok ancak yılanları hiç sevmiyorum.”

“Aşk hayatım uzun yıllardır durgun. Yalnızlığa fazla alışmış olmak beni zaman zaman rahatsız etmiyor değil. Anlaşıldığı üzere hayatımda kimse yok.”

“Mücadele etmeyi çok seven bir yapım olduğunu düşünüyorum en sevdiğim yönlerimden biri de budur.  Olaylara her zaman olumlu yönlerinden bakmaya ve çoğu şeye iyimser yaklaşmaya özen gösteririm. En kötü durumlarda bile kendime bir umut ışığı bulup onun peşinden gitmeyi denerim.

Beni seven herkese de bu perspektifi mutlaka öneririm. Geçmişe takılıp sınırlı kayıplarımıza saplanmak  gelecekte karşılaşabileceğimiz ve sınırı olmayan kazanım fırsatlarını kaçırmamıza sebep olabilir, bu yüzden daima ileriye dönük ve her gün daha yüksek azimle mücadele edilmesi gerektiği kanısındayım.

Aslan burcunun vermiş olduğu Liderlik özelliğine sahip olduğumu hissediyorum. Çabuk sinirlenmem lakin öfkem istemesem de hiddetlidir bu yüzden öfke kontrolümü gün geçtikçe geliştiriyorum. Çok uyumayı sevmem.   Genel olarak enerjim yüksek ve umutluyumdur.”

“Yeni deneyimlere açık birisiyim bu yüzden yeni yapımlarda ve projelerde deneyim kazanmak beni, aldığım görevi layıkıyla yerine getirebilmem de sevenlerimi çok mutlu eder diye düşünüyorum.”

“2012 de ilk videomu çekerken asıl amacım fenomen olmak değildi. İnsanlara, üretirken keyif aldığım içeriği sunmak ve onlardan gelen reaksiyonları gözlemlemek benim için tarifi olmayan bir keyif kaynağı.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Samet Topçu hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mine Kılıç

Eylem İpek Şafak