Burçin Birben kimdir? Kimdir?

Burçin Birben nereli? Kaç yaşında?

Burçin Birben kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Burçin Birben oynadığı diziler? Burçin Birben sevgilisi, eşi, evli mi? Burçin Birben boy kilo yaş bilgileri. Burçin Birben kim? Burçin Birben hakkında merak edilenler kariyeri, vikipedi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Burçin Birben hayatı ve biyografisi

Burçin Birben Türk besteci, müzisyen, oyuncu, şarkıcı ve söz yazarıdır. Şarkıları ve rol aldığı dizi filmleri ile tanınmaktadır.

Burçin Birben 19 Mayıs 1972 yılında dünyaya geldi. Memleketi aslen Rize’dir. Kameraların karşısında oyuncu kimliği ile tanınan Burçin Birben aynı zamanda söz ve beste yapmakta ve müzisyen kimliği de bulunmaktadır. Bestelediği şarkılar arasında en bilindik olan şarkısı Özcan Deniz’in seslendirdiği “Geçmiyor Günler” adlı şarkısıdır.

Burçin Birben oyunculuk kariyerine beyazperde de 2013 yapımı “Su ve Ateş” sinema filmi ile gerçekleştirdi. 2013 yılında “Beyaz Giyme Toz Olur” ve “Tozlu Yollar” filmlerinde oynadı. Ardından 2015 yılında “Kaderimin Yazıldığı Gün” ve “Sevimli Tehlike” film projelerinde büyük bir çıkış yakaladı.  2017 “Öteki Taraf” film projesinde rol aldı. 2020 yılında “Benim Adım Melek” dizisinde “Mirza” rolüne hayat verdi.

Burçin Birben Burçak Arat ile evli olup bu evliliklerinden “Berat” adında erkek bir çocukları dünyaya gelmiştir.  Burçin Birben boyu 1.76 cm kilosu 76 kg burcu Boğa.

Burçin Birben dizileri ve filmleri

Burçin Birben oynadığı diziler?  Burçin Birben hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Benim Adım Melek
  • 2017 Öteki Taraf
  • 2015 Sevimli Tehlike
  • 2015 Kaderimin Yazıldığı Gün
  • 2013 Beyaz Giyme Toz Olur
  • 2013 Tozlu Yollar
  • 2013 Su ve Ateş

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ecrin Su Çoban kimdir?

Tiktok fenomeni Melike Gülnur Şahin kimdir?