Büşra İrem Tirindaz kimdir?

Tiktok platformunun popüler içerik üreticilerinden olan Büşra İrem Tirindaz İnstagram platformunda yaptığı paylaşımlar ile de çok konuşulur hale geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Büşra İrem geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Büşra irem Tirindaz kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzelin iki erkek annesi olduğunu dile getirmiştik ancak eşi hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmayan Tirindaz’ın 12 sene önce eşinden boşanarak çocuklarına hem annelik hem babalık yaptığını öğrendik. Şuan için hayatında çocuklarından başkasına yer vermeyen sosyal medya fenomeni güzel’in özel hayatında değişiklikler olursa bizler sizlerler ile bunu paylaşmak için burada olacağız.

Sosyal medya fenomeni güzel İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile ilk kitabının birinci cildini çıkardığını duyurdu. “Kaderimi Ben Seçmedim” adlı kitabını hesabında paylaşan Tirindaz “Hayalime ulaşmama yardım eden herkese çok teşekkürler.” yazısını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Asıl çıkışını yaptığı Tiktok üzerinde 1 milyona yakın takipçisi bulunan Büşra İrem Tirindaz’ın Instagram üzerinde de 50 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Beste Köse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yusuf Atala

Yurdaer Okur