Büşra Oğur kimdir? Çilek Kokusu dizisinde rol aldı mı?

Büşra Oğur kimdir? Çilek Kokusu dizisinde rol aldı mı?

25 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelen ve dizilerin aranan isimlerinden birisi haline gelen Büşra Oğur, Kırlangıç Fırtınası dizisinde Meryem’in Gençliği karakterine hayat vererek adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı. Sempatik oyuncu Büşra Oğur kimdir? Çilek Kokusu dizisinde rol aldı mı?

Büşra Oğur kimdir?

Büşra Oğur kimdir? Kısaca tanıyalım…

Birçok ünlünün menajerliğini üstlendiği Meriç Esener ile birlikte çalışan Büşra Oğur, dizilerin aranan ismi haline gelmeyi başardı. Oyunculuk hayatına Kurtlar Vadisi: Pusu ile başlayan başarılı oyuncuya daha detaylı göz atmadan önce kısaca tanıyalım.

  • Yaşı: 31
  • Burcu: Aslan
  • Doğum tarihi: 25 Temmuz 1990
  • Nereli: İstanbul
  • Boyu: Bilinmiyor
  • Kilosu: Bilinmiyor

Kurtlar Vadisi Pusu ile hatrı sayılır bir kitle elde eden Büşra Oğur, uzun zamandır gönül kapılarını aşka kapatmış görünüyor. Son zamanlarda magazin gündemine yakışıklı bir erkek oyuncu ile gelmeyen Büşra Oğur’un hayatına detaylı bir şekilde göz atalım.

Büşra Oğur kaç yaşında?

Televizyonların aranan ismi haline gelen ve seyircilerin filmlerin kadrosunda görmek istediği sempatik oyuncu Büşra Oğur, biz yazımızı yazarken 31 yaşındadır.

Büşra Oğur burcu

Televizyonların aranan ismi haline gelen ve seyircilerin filmlerin kadrosunda görmek istediği sempatik oyuncu Aslan kadınıdır. Aslan kadının iddiasını ve özgüvenini aldığını görebilmekteyiz.

Büşra Oğur doğum tarihi 

Adını son zamanlarda yakışıklı bir erkekle yanyana anamadığımız başarılı oyuncu Büşra Oğur, 25 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Büşra Oğur aslen nerelidir?

Büşra Oğur İstanbul da doğup büyümüştür. Lakin aslen nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Büşra Oğur nerede oturuyor?

Başarılı oyuncu Büşra Oğur’un İstanbul da yaşadığı bilinmektedir.

Büşra Oğur boyu

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra duruşu ile de gözleri üzerinden ayırmayan oyuncu Büşra Oğur’un boyu bir hayli Google platformu üzerinde aratıldı. Güzel oyuncunun boyunu sizler için araştırdık. İstanbullu sempatik oyuncunun boy bilgilerine henüz ulaşamadık. Lakin televizyondan görüldüğü üzere mankenleri aratmayacak fiziğe sahiptir. 

Büşra Oğur kilosu

Büşra Oğur’un boy bilgisinin yanı sıra kilo bilgisi hakkında da herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Büşra Oğur eğitimi

Oynadığı dizilerde adını altın harflerle kazıtan başarılı oyuncu Büşra Oğur, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur. 

Büşra Oğur telefon numarası

Mavi gözleri ile filmlerin aranan isimlerinden birisi haline gelen ve oynadığı dizilerde kadroya adını altın harflerle yazdıran başarılı oyuncu Büşra Oğur’un telefon numarası Google platformu üzerinde bir hayli aratıldı. Bizde sizler için Büşra Oğur’un telefon numarasını araştırdık. Lakin internet üzerinde elle tutulur bir bilgi bulamadık.

Büşra Oğur ne kadar kazanıyor?

Birçok dizi ve filmin kadrosunda yer almayı başaran Büşra Oğur’un ne kadar kazandığı Google platformu üzerinde bir hayli aratıldı. Bizde sizler için Büşra Oğur’un ne kadar kazandığı bilgisine ulaşmaya çalıştık. Lakin elle tutulur bir bilgi bulamadık.

Büşra Oğur hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

2013 senesinde ortalama olarak 1 sene BJK TV’nin sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu, daha sonra kariyerine oyunculuk üzerine devam etme kararı aldı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Küleğeç ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı Kiraz Mevsimi‘nde rol alan Büşra Oğur daha sonra yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği Kurtlar Vadisi: Pusu dizisinde rol aldı. Hızına dur diyemeyen başarılı oyuncu bu seferde 14 Eylül 2015 tarihinde final veren Şehrin Melekleri dizisinde rol aldı. Son olarak ise Çilek Kokusu ve Kırlangıç Fırtınası gibi daha birçok projede yer almıştır. Son zamanlarda kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Cansu Tuman’ın rol aldığı Yemin dizisinin kadrosunda yer aldı. 

Büşra Oğur’un kullandığı sosyal medya hesapları

Büşra Oğur kimdir? Çilek Kokusu dizisinde rol aldı mı? Yazımızın sonuna geldiyseniz, sizlere Büşra Oğur’un kullanmış olduğu sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan Büşra Oğur’un aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Büşra Oğur Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İrem Gülenç Balun kimdir? Yaşı, boyu, burç, hobileri, fobileri

İrem Gülenç Balun kimdir? Yaşı, boyu, burç, hobileri, fobileri

Ecem Uzun kimdir? Boran Kuzum ile ayrıldı mı?

Ecem Uzun kimdir? Boran Kuzum ile ayrıldı mı?