Çağan Efe ak Kimdir?

Türk çocuk dizi, reklam ve sinema oyuncusu Çağan Efe Ak 06 Haziran 2007 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi ve babası tarafından destek alan başarılı ve yetenekli oyuncu Çağan Efe Ak eğitim hayatına İstanbul’da başladı. İlköğretim öğrencisi olarak eğitimine devam eden ve Aikido ile yakından ilgilen Çağan Efe Ak aynı zamanda dizi, film, sinema ve reklam film projelerinde rol almaya devam etmektedir.

Çağan Efe Ak oyunculuk kariyerini ilk olarak reklam filmlerinde rol alarak, kurumsal şirketlerin, ünlü markaların reklam yüzü olarak gerçekleştirdi. İlk kez Vodafone reklam filminde rol alan yetenekl oyuncu ardından LC Waikiki reklam filminde rol aldı.

Çağan Efe Ak dizi oyunculuğuna 2015 yılında “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizisinde “Şehzade Murat” rolü ile adım attı.  2016 yılında “Güldüy Güldüy Show Çocuk” ekibinin kadrosunda rol aldı. Aynı yıl “İçerde” dizisinde “Küçük Sarp” olarak ekranlarda boy gösterdi. Çağan Efe Ak beyazperde de ilk defa “Bir Gün Bir Çocuk” sinema filminde canlandırdığı “Latif” rolü ile gerçekleştirdi.   2018 yılında “Ailecek Şaşkınız” sinema filminde “Ferhat’ın küçüklüğü”ne hayat verdi. Yine aynı yıl “Deliler Fatih’in Fermanı” sinema filminde “Suskun Çocuk” rolüne hayat verdi.

Çağan Efe Ak 2021 yılında TRT1 ekranlarında yer alan Tozkoparan İskender dizisi İskender rolü ile izleyicinin karşısında yer aldı. Çağan Efe Ak sevgilisi kısıtlı bilgiler arasındadır

Çağan Efe Ak boyu 1.42 cm kilosu 37 kg ve burcu İkizler.

Çağan Efe Ak oynadığı diziler ve filmleri

  • 2021 Tozkoparan İskender (İskender)
  • 2018 Deliler Fatih’in Fermanı (Suskun Çocuk)
  • 2018 Ailecek Şaşkınız (Ferhat’ın küçüklüğü)
  • 2016 Bir Gün Bir Çocuk (Latif)
  • 2016 İçerde (Küçük Sarp)
  • 2016 Güldüy Güldüy
  • 2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Şehzade Murat)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Nisa Bölükbaşı kimdir?

Yusuf Gökhan Atalay kimdir?