Cahit Tan Yeşilada Kimdir?

Başarılı Finansçı ve oyuncu Aslı Tandoğan’ın eşi Cahit Tan Yeşilada’nın yaşı, eğitimi, kariyeri hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Cahit Tan Yeşilada 2002 yılında Manager PwC şirketinde çalışma hayatına başlamıştır .2009 ile 2011 yılları arasında City University of New York-Baruch College’de Finans ve Finansal Yönetim alanında eğitim almıştır. 2013 yılında Socar Türkiye Enerji şirketi çatısı altında çalışmaya başlamıştır. 2018 yılında Cahit Tan Socar Finans Direktörü olan Cahit Tan Yeşilada başarılı çalışmaları  ile Finans sektöründe çalışma hayatını sürdürmektedir.

Cahit Tan Yeşilada dizi oyuncusu Aslı Tandoğan ile 2014 yılında evlenmişlerdir. Evliliklerinin ilk yılında oğulları Atlas dünyaya gelmiştir. Ve sonrasında kızları  Arya dünyaya geldi.

Aslı Tandoğan 2 Nisan 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Başarılı dizi ve sinema oyuncusudur.  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünü bitirmiştir. 2002 yılında Gülüm isimli dizi ile oyunculuğa başlamıştır. 2005 yılında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aşka Sürgün dizisinde Dilan Şahvar karakteriyle daha çok kişi tarafından tanınmış v çok sevilmiştir.2007 yılında çok sevilen Kabadayı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaşmıştır. Ayrıca Dudaktan Kalbe’de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır. Star TV’de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide rol almıştır. Sonrasında da Fox TV’de ekranlara gelen Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak “Bizans Prensesi Elenor” karakterine can vermiştir. 2013 yılında “A.Ş.K” dizisinde Şebnem karakteri ile ekranlara gelmiştir. Daha sonra ise 2014 yılında sinemalara giren “Kendime İyi Bak” isimli sinema filminde “Begüm” karakteri ile seyirci ile buluşmuştur.

Aslı Tandoğan, eşi Cahit Tan Yeşilada ile kızları Arya’nın bir yaş doğum günü parti düzenlemiş ve Aslı Tandoğan paylaşımında heyecanlı ve güzel bir yılın sonunda kızı Arya’nın 1 yaşına girdiğini prematüre annelerine umutsuzluğa kapılmamaları zamanın her şeyin ilacı olduğunu söylemiştir. Ve tüm yoğun bakım kapısında bekleyen annelere ailelere sabır ve şifa dilediğini de eklemiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Doğukan Demirci

Elvin Aydoğdu