Can Kızıltuğ

Can Kızıltuğ

Can Kızıltuğ boyu, kimdir, nereli, kaç yaşında, Kuzey Yıldızı, Çukur dizisi dışında oynadığı diziler, şarkıları, sevgilisi hakkında bilgiler popüler sorgular arasında yerini aldı. 2019 yılından itibaren hayatımıza giren popüler dizi Kuzey Yıldızı dizisinde Osman karakterine hayat vererek yıldızı parlayan Can Kızıltuğ yakışıklılığı ve fiziği ile genç kızların kalbinde taht kurdu.

Sosyal medya fenomeni, oyuncu ve şarkıcı Can Kızıltuğ 10 Aralık 1994 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. İzmir Buca’da Işılay Saygın Güzel Sanatlar Akademisi müzik bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde sürdürdü.

Can Kızıltuğ kariyerini ilk kez 2017 yılında İşte Bu Stilim yarışma programına katılarak inşa etmeye başladı. 2017 yılında Ateş Ediyor isimli müzik çalışması ile büyük bir çıkış yakaladı.  Oyunculuk kariyerine ilk kez Çukur dizisinde adım attı. 2019 yılında Kuzey Yıldızı dizi filminde Osman rolüne hayat verdi.

Can Kızıltuğ boyu 1.76 cm kilosu 72 burcu Yay.

Can Kızıltuğ oynadığı diziler ve filmleri

  • 2021 Kuzey Yıldızı
  • 2019 Çukur
  • 2017 İşte Bu Benim Stilim

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

TÜRKİYE İLK 3 AYDA 2 MİLYON 689 BİN 986 ZİYARETÇİ AĞIRLADI

31 TEŞVİKLİ YENİ OTEL İÇİN 648 MİLYON TL HARCANACAK