CANKUŞ DRON, KABİNLERE TELSİZ VE SU TAŞIDI

CANKUŞ DRON, KABİNLERE TELSİZ VE SU TAŞIDI

Kurtarma çalışmalarının devam ettiği Tünektepe teleferik hattı üzerinde yer alan kabinlerde kalan vatandaşlara su ve ihtiyaç malzemesi dağıttıklarını belirten Cankuş Dron işletme sahibi Erdoğan Budak: ‘Yaşanan kazada çok sayıda kişi havada kabinlerde mahsur kaldı. Burada bulunan kişilerin güvenli bir şekilde indirilmesi için çalışmalar yürütülüyor. 

Bölgede AFAD, Jandarma, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, UMKE, STK, AKUT ve itfaiye ekipleri görev alıyor. Biz de AKUT ile birlikte mahsur kalan vatandaşlarımızın bulunduğu kabinlere su başta olmak üzere ihtiyaç malzemeleri ve iletişimi sağlamak için telsiz taşıdık.’ dedi. 

Erdoğan Budak, olayın çok üzüntü verici bir durum olduğunu Sarısu – Tünektepe teleferik hattında yaşanan bu kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileyerek Cankuş Dron olarak hayat kurtarmak adına her zaman hazır halde bulunduklarını söyledi. 

Kabinler boş kaldıktan sonra Cankuş Dronlar ile görüntüler alınarak bu kabinler kontrol edildi. 

Plajlarda bu yıl boğulmalara karşı su geçirmez özelliği ile görev alan Cankuş Dronlar, hızlı, güvenilir ve etkili bir şekilde arama kurtarma hizmeti de sunuyor. Denizde ve karada gerçekleştirilen kurtarma operasyonlarıyla da hayatları kurtarmak için görev yapıyor. Dronlar acil durumlar için özel olarak tasarlanırken 2 kg’a kadar yük taşıma kapasitesi bulunuyor. Arama kurtarma sadece denizlerde değil karada da etkili bir şekilde sürdürülebiliyor. Doğal afetler, kaybolan veya mahsur kalan kişiler, enkaz altında kalan kişiler gibi durumlarda bu dronlar hızlı ve hassas bir şekilde arama ve kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Cankuş Dronlar güçlü performansı ve su geçirmez özellikleriyle kayıp veya tehlikede olan kişilere hızlı şekilde yardım ulaştırabiliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
MOSKOVA'DA VIP ACENTELERİ AĞIRLADI

MOSKOVA’DA VIP ACENTELERİ AĞIRLADI

Serik’te kaza: 1 kişi yaralı