Cansın Yılmaz kimdir?

Cansın Yılmaz kimdir?

Gerçek adı: Cansın Yılmaz
Doğum tarihi:  21 Mart 1997
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.68 cm
Kilo:  57 kg
Burcu: Koç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Oyuncu, Sporcu, Siyasetçi
İnstagram hesabı için tıklayın.

Cansın Yılmaz nereli? Kaç yaşında?

Cansın Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Cansın Yılmaz sevgilisi, kardeşi, ailesi? Cansın Yılmaz hangi dizilerde oynadı, oynadığı diziler? Kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Cansın Yılmaz hayatı ve biyografisi

Cansın Yılmaz Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. Aynı zamanda siyasetçidir. 2011 yılında günlük dizi olarak yayınlanan Beni Affet dizisinde canlandırdığı Güzel karakteri ile tanındı.

Cansın Yılmaz 21 Mart 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Rizeli’dir. Bir kız kardeşi ve abisi vardır. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri fakültesinde sürdürdü.

Cansın Yılmaz oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başladı ve birçok oyunda sahne aldı. Ayrıca sporcu olan Cansın Yılmaz Türkiye jimnastik üçüncüsüdür. Cansın Yılmaz dizi oyunculuğuna ilk kez 2011 yılında “Beni Affet” dizisinde “Güzel” rolü ile adım attı. Uzun soluklu olarak Beni Affet dizisinde rol alan Cansın Yılmaz 2018 yılında “Beni Bırakma” dizisinde “Özge” rolüne hayat veren isim oldu. 

Cansın Yılmaz, koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Oyuncu Cansın Yılmaz 2018 seçimlerinde Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı oldu. Ancak seçilmedi. Cansın Yılmaz özel yaşamında Erkan Yaşar ile nişanlıdır. Cansın Yılmaz günümüzde Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri fakültesinde yüksek öğrenimine devam etmektedir.

Cansın Yılmaz dizileri ve filmleri

Cansın Yılmaz oynadığı diziler, hangi dizilerde rol aldı? Aşağıda güncel olarak sıralanmaktadır.

  • 2018 Beni Bırakma (Özge) TV Dizisi
  • 2011 Beni Affet (Güzel) TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Nilperi Şahinkaya kimdir?

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

Kimya Gökçe Aytaç kimdir?