Cansu Baydar kimdir?

Son dönemlerde ekranlardan tanıdığımız Sen Anlat Karadeniz’in başrol oyuncusu olan Ulaş Tuna Astepe ile adı anılan Cansu Baydar bir hayli merak konusu oldu.

Cansu Baydar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

2019 yılında magazin gündemini sallayan Baydar ve Astepe birlikteliği epey ses getirmişti. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Baydar başarılı oyuncu’nun hayranları tarafından merak konusu oldu. Haklarında çok fazla haber çıkmayan aşklarını sessiz sedasız yaşayan çift yalnızca bu yıl Mayıs ayında oyuncu Ulaş Tuna Astepe ve sevgilisi Baydar sokak ortasında kavga etmeleri ile gündeme geldiler. İstanbul Cihangir’de köpekleri ile hava almaya çıkan çiftimizin gezdikleri esnada köpeği başka insanların sevmesi üzerine yaşanan kavga magazin gündemine oturmuştu.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Mehmet Buse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eser Eyüboğlu

Göksun Büyükkahraman