‘Cem Kotan’da birleşelim’ çağrısı

'Cem Kotan'da birleşelim' çağrısı

Memleket Partisi (MP) Konyaaltı Kurucu İlçe Başkanı Elçin Güner, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Elçin Güner’i aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirirken destekleri için teşekkür ettiler. 

CEM KOTAN’IN ARKASINDA OLACAĞIM

Elçin Güner, “Memleket Partisi Konyaaltı kurucu ilçe başkanıydım. Çeşitli sebeplerle istifa edip yuvam olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri döndüm” ifadelerini kullandı.

Cem Kotan’ı sonuna kadar desteklediğini vurgulayan Güner, “Konyaaltı’nda yaşıyorum. İlçemizde siteleri gezerek gerekli çalışmaları yapıyorum, seçim gününe kadar da elimden ne geliyorsa yapacağım. Hep arkasında olacağım. Cem Kotan’da birleşelim. Birlikte olduğumuz zaman Konyaaltı’nda her şey daha güzel olacak” dedi.

DEMET BAŞKANLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’ü de başarıları için kutlayan Güner, “Konyaaltı’nda çok başarılı bir ilçe başkanımız var. Kadın dayanışmasıyla hem Cem Kotan için hem de partimiz için güzel çalışmalar yürüteceğiz” şeklinde konuştu. 

Geçtiğimiz günlerde ATA İttifakı da Kotan için destek açıklaması gerçekleştirmişti.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büyükşehir'de Çanakkale Zaferi coşkusu

Büyükşehir’de Çanakkale Zaferi coşkusu

AK Parti'ye katılanlara rozet takıldı

AK Parti’ye katılanlara rozet takıldı