Cemre Kardeş kimdir?

Cemre Kardeş kimdir?

Gerçek adı: Cemre Kardeş İnan
Doğum tarihi: 1993
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.70 cm
Kilo:  55 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu:  Üniversite
Medeni hali: Evli (Selçuk ile)
Meslek: İç Mimar, Tasarımcı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Cemre Kardeş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Cemre Kardeş kim, nereli, kaç yaşında, boy, kilo ve hangi burç, kiminle evli? Cemre Kardeş İnan kimdir? Selçuk İnan çocuğu var mı, eşi hamile mi, çocuğunun adı, boşandı mı? Kim kimdir bölümümüzde Cemre Kardeş kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle birlikte olacak.

Cemre Kardeş hayatı ve biyografisi

Cemre Kardeş Türk İç Mimar ve Tasarımcıdır. Türk milli futbolcu Selçuk İnan ile yaptığı evlilik ile tanınmaktadır. Ablası Merve Kardeş ile Norma by MK markasının yaratıcısıdır. Ayrıca şarkıcı Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile birlikteliği ile de gündeme gelmiştir.

Cemre Kardeş 1993 yılında dünyaya geldi. Annesi ev hanımı babası inşaat sektöründe görev almaktadır. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı.  Saint Michel Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitti. Central Saint Martins ve Chelsea Üniversitesi’nde Tasarım ve İç Mimarlık üzerine eğitim aldı ve daha sonra Türkiye’ye geri döndü. Ablası Merve Kardeş ile Norma by MK markasını kurdu. Böylece hem Türkiye hem de yurt dışında tasarımlarını geniş kitlelere ulaştırmışlardır.

Cemre Kardeş bir dönem özel hayatında şarkıcı Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile beraber anılmaya başladı. Ancak ciddi ilişkisini Milli futbolcu Selçuk İnan ile evlenerek taçlandırdı. 16 Haziran 2015 tarihinde futbolcu Selçuk İnan ile Çırağan Sarayı’nda evlenen Cemre Kardeş ile Selçuk İnan’ın nikah töreninde ünlü teknik direktör Fatih Terim, Atletico Madridli, futbolcu Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin yer almıştır.

Cemre Kardeş İnan ve Selçuk İnan’ın 2019 yılında 19 Eylül 2019 tarihinde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir.

Cemre Kardeş İnan resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Otel deposunda sahte içki

Antalya Haberleri: Otel deposunda sahte içki

Antalya Haberleri: Tarihi eser kaçakçısı 2 kişi gözaltında