Cemre Solmaz Kaç Yaşında? ❤️ Telefon Numarası Ne?

Cemre Solmaz kaç yaşında? Genç ve güzel fenomenin yaşı hayranları tarafından çok merak ediliyor. 13 Nisan 2000 doğumlu olan tiktok fenomeni 21 yaşında. Onu daha fazla tanımak istiyorsanız okumaya devam edin.

Cemre Solmaz, ünlü bir tiktok fenomenidir. Çektiği eğlenceli videolar ile ön plandadır. Son zamanlarda çektiği olay Tik Tok videoları ve aşk hayatı ile gündemde. 2019 yılında Tik Tok ödülünü kazandı. Son zamanlarda Berke Juan ve Kürşat Juan gibi ünlü sosyal medya fenomenleri ile çok sayıda video çekti. Cemre Solmaz hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazıda bulabilirsiniz.

Ünlü sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz’ın numarası takipçileri tarafından merak ediliyor. Cemre Solmaz telefon numarası nedir? diye arayan takipçiler bir gün belki bu yazının altında Cemre Solmaz ile birlikte bir çalışma yaparak numarasını paylaşırız.

Cemre Solmaz annesi ve Cemre Solmaz abisi ile görüşmektedir. Babası ile uzun süredir görüşmemektedir.

Cemre Solmaz’ın abisinin adı takipçileri tarafından araştırılıyor. Şimdilik abisinin adını bilmiyoruz.

Cemre Solmaz’ın gözleri lens değildir. Göz rengi doğaldır.

Cemre Solmaz, 26 Nisan 2020 tarihinde Berke Juan ve Kürşat Juan ile çektiği soru cevap videosunda sevgiliniz var mı? sorusuna hayır cevabını vermiştir. 15 Mart 2020 de Yaren Alaca ve Merve Yalçın‘ın olduğu videoda ise hayatımda biri yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor diyerek açık kapı bıraktı. Bu belirsizliğin ileride nasıl sonuçlanacağını takip edeceğiz.

Cemre Solmaz üniversite eğitimini tamamladıktan sonra medipol üniversitesi hastanesinde hemşire olarak çalışmaya başlamıştır.

Cemre Solmaz zaman zaman takipçilerine telefon numarasını veriyor ve videolarında canlı olarak onları arayarak sohbet ediyor. İlerleyen zamanlarda Cemre Solmaz ile organizasyon yaparak cemre solmaz telefon numarası 2021 yılında bazı takipçileri ile paylaşmasını sağlamaya çalışacağız. Umarım olumlu yanıt alırız.

Cemre Solmaz bilindiği kadarıyla ismini hiç değiştirmemiştir. Kendi adını kullanmaktadır.

Güzel sosyal medya fenomeni, çektiği başarılı Tik Tok videoları ile ünlü oldu. Şu anda Tik Tok platformunda 7 milyon 300 bin takipçisi vardır. Cemre Solmaz Tik Tok hesabına buradan ulaşabilirsiniz. 

Güzel Youtuber’ın kendine ait bir kanalı vardır. Bu kanaldaki şu anda abone sayısı ise 2 milyondur. Bu kanalında life style, soru-cevap, vlog gibi videolar çekmektedir. Cemre Solmaz Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz. 

Cemre Solmaz’ın en çok belinden huylandığını biliyor muydunuz? Merve Yalçın ile birlikte çektikleri videoda en çok belinden huylandığını açıkladı. Giyim tarzı olarak spor kıyafetleri çok sevdiğini söyledi. Gözünde arpacık çıktığı için bir defa gözünden operasyon geçirdiğini ifade etti.

Merhaba arkadaşlar, kanalıma hoşgeldiniz. Benim adım Cemre. Biliyorsunuz ki geçen gün Berke ve Kürşat ikilisi, bensiz lahmacunlar, midyeler, kebaplar yani aklınıza ne geliyorsa yemişler. Ben yemek konusunda çok hassasım. Bensiz yemek yemeyin arkadaş! Yiyorsanız da göstermeyin! Mukbang challenge yapmışlar. Bu, beni can damarımdan vurdu. Onlar bensiz yiyorlarsa, ben de onlarsız yerim. O iki canavarın en sevdiği şeyi aldım. Diyorsanız ki ama abla mukbang challenge’da kiminle konuşacaksın? Soru-cevap yapacağız. Buraya gelmeden önce bana soru sormanızı istedim. Bu storydeki soruları sizinle birlikte cevaplayacağım. Aynı zamanda da yiyeceğim. Seher benim ev arkadaşım bu arada. Ben İstanbul’da yaşıyorum. Geçen videoda da söylemiştim. Geçen video demişken, ben geçen videoda neden o kadar çok utandım. Hem yiyip hem nasıl konuştular yaa…

Arkadaşlar ben ev taşıyorum. Telefondu, kameraydı hiçbiriyle ilgilenemedim. Ev taşımak gerçekten tahmin ettiğimden daha da zor bir işmiş. Bu yüzden Youtube videosu daha da gecikti. 

Bilmem, neden olmasın diyorum.

Sanırım, yok. Bunu açıklayacaktım ama unuttum. Hemşire misin, stajyer misin, doktor musun? Arkadaşlar bana sürekli bu soruyu soruyorsunuz. Ben, hemşireyim. Şimdi Burger yerken Kürşat ile Berke’nin nasıl canı çekecek, nasıl çekecek. Benim canım çok lahmacun ve midye çekmişti. Sonra gittim elli tane midye yedim.

Var. Sevgilim eşittir hamburger.

Sizce lens mi? Lens mi? Bence değil. Gözlerim lens değil arkadaşlar.

Erik, çilek, karpuz, kavun, şeftali.

20 yaşındayım. 13 nisanda doğdum. Doğumgünüm geçti biraz. 

Ben makyaj yapamıyorum. Beceremiyorum daha doğrusu. Video çekeceğim için biraz daha renkli dursun diye bir şeyler sürdüm. Ama normal şartlarda, dışarıda falan denk gelirseniz ben no makeup geziyorum. Gerçekten üç sorudan seksen altısı sevgilin var mı? Yok! 

Arkadaşlar benim tek bir kardeşim var o da abim. Berke ile Kürşat canım arkadaşlarım ama öz kardeşim değiller. Kardeşimler ama öz kardeşim değiller. Şimdi aklıma geldi. Yarın abimin doğumgünü. Abicim iyi ki varsın, iyi ki yanımdasın. İyi ki hep arkamda, dağ gibi durdun. Çok teşekkür ederim. Nice güzel yaşların olsun inşallah sevdiklerinle ve seni sevenlerle… Nice yıllara abicim. Doğum günün kutlu olsun.

Görünmez olsaydım, napardım biliyor musunuz? Çok samimi olduğum insanların yanına giderdim ve diğer insanlarla benim hakkımda ne konuştuklarını dinlerdim.

Yaptım.

Aaa güzel soru. Böyle bir video çekmemi isterseniz aşağıya yorumlarınızı yazabilirsiniz veya gelecek videoda ne istiyorsanız onu yorumlara yazın. Yorumlara abanın. Bende sınır yok.

Koç burcuyum ve bakın öyle güzel bir koç burcuyum ki gerçekten. Bir çok özelliğini taşıyorum koç burcunun. Bir tek koç burcunun çok bencil olduğunu duymuştum. Yalan arkadaşlar, asla öyle bir huyum yok.

Tabii ki.

Ben genelde kavgacı birisi değilim arkadaşlar. Ben genelde konuşup çözen kişilerdendim. Sadece küçüktüm daha, yani ortaokulda altıncı sınıftaydım, bir kızı okulun arkasına çevirip kafa atmıştım.

Videonun sonuna geldik. Hepinize çok teşekkür ederim. 

Cemre Solmaz hakkında yeteri kadar bilgi edindiğini düşünüyoruz. Peki onu tanıyıp tanımadığına dair testimize katılmak ister misin?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Engin Nurşani

Muratpaşa’da çocuklar kendilerini keşfediyor