Ceren Yaldız Kimdir?

Öncelikle Ceren Yaldız Kimdir diye merak eden takipçileri için güzel fenomenin hayatı hakkında kısaca bilgi edinelim.

Ceren Yaldız, ailesinin tek çocuğu olarak 7 şubat 2002 tarihinde dünyaya geldi. 2,5 yaşında babasını kaybetti ve sonrasında eğitim hayatı ile birlikte TikTok videolarına atılarak popüler oldu. Son dönemlerinde ise YouTube‘ a yönelerek popüleritesini çektiği ilgi çekici video ve vloglarla devam ettirdi.

Ceren Yaldız, son dönemin oldukça ilgi gören sosyal medya ünlülerindendir. Yüksek oranda hayran kitlesi ile uzun zamandır çeşitli platformlarda takipçileri ile buluşan Ceren Yaldız kimdir diye soran takipçilerinin hakkında merak ettiği boyu, kilosu, yaşı, nereli olduğu gibi pek çok diğer sorularda sıklıkla aranmaktadır. İşte Ceren Yaldız hakkında kısa bilgiler.

Ceren Yaldız’da her fenomen gibi günlük yaşantısı, sevgilisi, ailesi, sevdiği yemek, beğendiği elbise v.s gibi hemen hemen her hali merak edilen birisidir. Hakkında merak konusu olan bilgileri derleyip videolarında vermiş olduğu bilgiler ile cevaplandırdık.

Ceren Yaldız Gratis ve Flormar gibi yerlerden makyaj alışverişini yaptığını söylüyor. Hoşlanmadığı şeyler, haksızlığa uğramak, birinin kendine saygısız davranması, küfürlü ve kendisine emir vererek konuşulmasıdır.

Kahve ve çikolatayı çok seviyor. Bursa’da ailesiyle yaşarken yaşamak istediği şehir olan İstanbul’a 2019 yılında taşınmıştır.

Kendisinden şikâyetçi olduğu huyu takıntılı olması ve herkes eğlenirken bir anda modunun düşmesidir. Sinirlendiği zaman elinde olmadan kendine ve çevresinde bulunan eşyalara zarar verdiğini söylüyor. Aslında kendisiyle barışık olduğunu söylüyor. Takım olarak Galatasaray’ı tutmaktadır. Daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’u da tutmuştur ve Galatasaray’ı benimsemiştir.

Keyif aldığı şey sevdikleriyle vakit geçirmektir. H&M ve Koton gibi yerlerden alışveriş yapmaktadır. Lisedeyken en sevdiği ders edebiyattır. Şimdilerde İstanbul’da yalnız yaşamaktadır.

2021 yılı itibariyle Youtube kanalında 824 bin civarında abonesi vardır. Instagram hesabındaki takipçi sayısı 1 milyon 600 bin civarındadır. Tik tok hesabında ise 5.7M abonesi vardır.

Birçok videoda sevgilin var mı diye sorular sorulmuştur. Sorulara sevgilim yok diyerek cevap vermiştir.

Ceren Yaldız kimdir? Sorusuna cevap vermeye çalıştığımız bu içeriği beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hakan Taşıyan

Müge Su Şahin