Ceren Yılmaz kimdir?

Son zamanlarda Zümrüdüanka dizisinde hayat verdiği Zümrüt karakteriyle sevenleriyle buluşan Ceren Yılmaz Oyunculuğu ile göz doldurdu. Göstermiş olduğu üstün yetenek ve başarılı oyunculuğu ile ün kazanan başarılı oyuncu’nun hayranları Yılmaz’ın hayatı hakkında detaylı bir araştırmaya başladılar

Ceren Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomen olan oyuncu’nun takipçileri merakta. Yılmaz’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel oyuncu olan Yılmaz’ın kalbini çalan kimse olmamış.

Hayatında dans ,meditasyon ve resim’in büyük yer kapladığını dile getiren başarılı oyuncu bu üç unsuru olmazsa olmazım diye tarif ediyor. Hayatının karmaşasında yorulduğunu hissettiği zamana telefonunu kapatıp sadece kendiyle ilgilenen Yılmaz’ın hayran kitlesi de oyuncuyu yakından takip ediyor.

2012 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalmasıyla hayatı değişen Yılmaz’ın güzelliğini görenler ona sayısız teklif götürdü. 2013 yılında başladığı oyunculuk kariyerine son hız devam eden Yılmaz şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor. Yağmurdan Kaçarken dizisi ile tanınan Yılmaz en büyük çıkışını ise Zümrüdüanka dizisinde hayat verdiği Zümrüt karakteriyle yakaladı.

Verdiği bir röportaj da kendine rol model aldığı isimlerden bahseden Yılmaz’ın verdiği yanıtı sizler için yazımızda derledik.

“Hayata dair örnek aldığım rol modellerim var. Başta ablalarım… Biz üç kız kardeşiz ve iki güzel örnekle büyüdüm. Onlardan sonra ise dansa adım atmamı sağlayan Jale hocam ve tiyatroya adım atmamı sağlayan Saliha hocam… İkisi de belediye konservatuarının çok değerli hocalarıdır. Hem yetenekleri, hem karakterleriyle… Fakat oyunculuk açısından çok beğendiğim oyuncuları söyleyebilirim ama rol model olarak görmüyorum. Çünkü bence oyunculuk Carl Jung’un da dediği gibi içimizde ve hangi arke tipimize ihtiyacımız varsa o anda çalışarak onun dışa çıkmasıdır. Birini rol model alarak onun gibi oynamaya çalışarak olabilecek bir şey değildir diye düşünüyorum.”

“Hayatımın hiçbir alanında plan yapmadım, planlı bir insan olmadım. Bana mutluluk veren şeyleri yaptım sadece… Yine öyle yapacağım planladığım diyemem ama istediğim şey bundan sonraki karakterlerimde farklı farklı karakterlere bürünmek başka Ceren’lerle karşınızda olmak istiyorum. ”

Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile ilk dizi deneyimini gerçekleştiren Yılmaz, Deli Gönül, Üç Harfliler: “Adak” gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Yılmaz başarılı oyunculuğu ile sevenlerinden tam not aldı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ezgi Sert hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eylem İpek Şafak

Melisa Sezen