CHP aday adaylarını tanıttı

CHP İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde aday adaylarını tanıttı. Tanıtıma Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, il-ilçe yöneticileri, aday adayları ve partililer katıldı. Tanıtımın açılışında konuşan İl Başkanı Nuri Cengiz, “Cumhuriyet’in yüzüncü yılında, yine umuduz, yine çiçekteyiz, yine meyvedeyiz, yine kavganın güzelliğinde birlikteyiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet’in yüzüncü yılında bu kutlu Cumhuriyet’e yakışacak yönetim anlayışını getirmeye her zamankinden daha çok hazır. Çok uzun yollardan geçtik, çok zorlu mücadeleler verdik. “Halkın umudu” olmak en çetin mücadeleleri başarıyla vermekten geçer, bunun bilinciyle hareket ettik. Ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılandığı her ilde “Halkın umudu” yapan bir başarı tablosu ortaya çıkardık. 

Türkiye demokrasisinin en zorlu günlerinde, en karanlık, en baskıcı dönemlerinde umudu hep diri tuttuk, sevgiyi ve kucaklaşmayı şiar edindik. Zorbalığa karşı demokrasiye, tek adam rejimine karşı farklılıkların uzlaşmasına, karamsarlığa karşı cesarete tutunduk. Biz emperyalizme karşı dövüşüp ulusal bağımsızlığını kazanmış ülkeyi Cumhuriyet’le taçlandıran partinin neferleriyiz. Şüphesiz ki tarihsel sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilhamla, Sayın Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde her türlü zorluğa rağmen ilerlemeye kararlıyız. Nasıl ki Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çetelere, mafyalara, her türlü tuzağa karşı göğüs gerip yoluna taviz vermeden devam ediyorsa, bu partinin tüm mensupları, tüm unsurlarıyla aynı kararlığı her alanda göstermelidir. 

Hepimizin gurur kaynağı olan yerel yönetimlerimiz her türlü engellemeye rağmen sosyal belediyecilik anlayışının ne olduğunu tüm Türkiye’ye gösteriyor. Dipten gelen bu dalga şimdi zirveye ulaşmış durumda. İttifakta bizimle birlikte yol yürüyen partilerle, liderlerle beraber Türkiye’yi bu karanlıktan çıkaracağız. Cumhuriyet’in yüzüncü yılında, zafere en yakın olduğumuz bugünlerde milletvekili aday adayı olarak bu onurlu göreve talip olanları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçiminde aday adayı olarak, halkın temsilcisi olma görevine talip olan tüm parti emekçileri gurur duymalıdır. Sizin önderliğinizde bu ülkeye “ yine baharları getireceğiz.” Dedi. Katılımın yüksek olduğu tanıtımda konuşmanı ardından aday adayları tek tek tanıtıldı.

Resim
Resim

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
300 yıllık geleneksel dokumacılık yaşatılıyor

300 yıllık geleneksel dokumacılık yaşatılıyor

CHP aday adaylarını tanıtıyor