CHP’li kadınlar buluştu

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu; Kadın Kolları Muratpaşa İlçe Başkanı Gülen Ercan, Kadın Kolları Kepez İlçe Başkanı Melek Çoban ve yönetim kurullarıyla birlikte CHP Soğuksu-Bayındır-Güvenlik Mahalle Temsilciliği’nde Mahalle Temsilcisi Hüseyin Erşin’nin ev sahipliğinde CHP’li üyeler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

Yoğun katılım nedeniyle bahçeye taşınan toplantıda, CHP’nin Aile Destekleri Sigortası ilgiyle dinlendi. Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tanıtımını gerçekleştirdiği Aile Destekleri Sigortası projesini; toplantıda CHP Kadın KollarıAntalya İl Başkanı Nilüfer Deveci anlattı.

Başkan Deveci; “ Bugüne kadar hükümetler yoksulluğu bitirmeyi değil idare etmeyi seçtiler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında; Aile Destekleri Sigortasıyla, kişinin yoksulluğunu afişe etmeden, Sosyal Devletin sorumluluğunu yerine getireceğiz. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çağdaş, Laik, Sosyal Hukuk Devleti’ni yeniden egemen kılacağız” dedi.

Pandemi koşullarıyla derinleşen yoksullukta, Aile Destekleri Sigortası’na olan ihtiyaca dikkat çeken Deveci; “Mutfaktaki Yangından en çok etkilenen kadınlar Aile Destekleri Sigortası’yla rahat bir nefes alacak.Bu coğrafyada yoksulluğu kader olmaktan çıkaracağız” diye konuştu

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Üre güven tazeledi

Gömbe Yaylası’nda kar sevinci