CHP’ye yakışmadı

CHP'ye yakışmadı

Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olarak Antalya’ya ilk gelişini duyurmada CHP Antalya İl Başkanlığı etkisiz kaldı. Özel’in 1 Ocak Cuma günü (yarın) yapacağı Antalya ziyareti için Antalya İl Başkanlığı’nın Antalya’nın çeşitli noktalarına ve üst geçitlere ebatları küçük ve okunması güç olan afişleri astırması partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı, ‘CHP’ye yakışmadı’ eleştirileri yapıldı.

Kendi hizmetlerini devasa afişlerle duyuran CHP’li belediyeler ile belediye başkan aday adayları da eleştirilerin hedefi oldu.

Yarın saat 14.30’da Antalya Havalimanı’na gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saat 15.00’da CHP Antalya İl binasında partililer ve vatandaşlarla buluşacak.

Özel, daha sonra Manavgat’a geçerek saat 17.00’da Manavgat İlçe Örgütü’nü ziyaret edecek. Özel, bu ziyaretin ardından başta belediye başkan aday adayları olmak üzere tüm partinin ve kamuoyunun dikkatle izleyeceği Manavgat Calimera Serra Otel’de gerçekleştirilecek ve yerel seçim stratejisinin belirleneceği kampa katılacak.

PARTİLİLER VE VATANDAŞLAR TEPKİLİ

CHP Genel Başkanı Özel’in Antalya’da böylesine önemli bir toplantıya katılacak olmasına rağmen partisinin Antalya İl örgütü, partili belediyelerin ve belediye başkan aday adaylarının duyuru konusunda yeterli duyarlılığı göstermemiş olmaları tepki yarattı.

Özel’in ziyaretini duyurmada pasif kalınışına partililer ve vatandaşlarca sosyal medya hesaplarından yoğun tepki gösterdiler. Eleştirilerin bazılarında şu ifadeler kullanıldı:

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
CHP Genel Başkanı Özel, Manavgat belediye başkan adayını açıkladı

CHP Genel Başkanı Özel, Manavgat belediye başkan adayını açıkladı

Hasat öncesi pestisit denetimi

Hasat öncesi pestisit denetimi