CORNELİA DİAMOND, MOSKOVA’DA ACENTELERLE BULUŞTU

CORNELİA DİAMOND, MOSKOVA'DA  ACENTELERLE BULUŞTU

Moskova’nın seçkin restoranlarından Peshi’de organize edilen yemekte Rus acentelerle bir araya gelen Cornelia Diamond Genel Müdürü Zafer Alkaya, Pazarlama Koordinatörü Neşe Topçu, Avrupa ve BDT Satış Müdürü Onur Ağca ve BDT  Satış Müdür Yardımcısı Yevgeniya  Alyohina Köroğlu , yaptıkları sunumda 2025 yılında verecekleri hizmet ve kalite anlayıışlarına dikkat çektiler. Her sene olduğu gibi bu sene de misafirlerine üst düzey hizmet vereceklerini hatırlatan Ağca ve Köroğlu, misafir memnuniyetine verdikleri öneme dikkat çekti.

Yaptıkları organizasyon hakkında bilgi veren Cornelia Diamond Genel Müdürü Zafer Alkaya, “Moskova’daki partnerlerimizle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Rusya pazarını dinamik tutmak için her sene olduğu gibi Moskova’nın en seçkin acenteleri ile bir araya geldik. Rus tatilciler için Türk turizminin başkenti Antalya, en önemli tatil destinasyonu olma özelliğini sürdürüyor. Moskova’da organize ettiğimiz bu etkinlik ile Rus acentecilerle ilişkilerimizi olabildiğince sıcak tutmaya devam ediyoruz” dedi.

Cornelia Diamond Pazarlama Koordinatörü Neşe Topçu ise Rusya pazarı Antalya için ne kadar önemliyse Cornelia Diamond için de o kadar önemli olduğunu söyledi. Topçu, “Rus partnerlerimizle sürdürülebilir ilişkiler yaratarak iletişim kurmaya devam ediyoruz. Bu etkinlik ile hem bir araya geldik hem de ilerleyen dönemdeki işbirliklerimizi masaya yatırdık” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
HÜSEYİN KURT, TGA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HÜSEYİN KURT, TGA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Serikte biçerdöver kontrolü arttı

Serik’te biçerdöver kontrolü arttı