CUMHURİYET’İN 99. YAŞI COŞKUYLA KUTLANDI

Kilit Hospitality Grup bünyesindeki Nirvana Cosmopolitan’ın bu yıl ikincisini düzenlediği Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Sunay Akın’ın “Cumhuriyet Yolunda” söyleşisi, Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansı, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın Cumhuriyet Söyleşisi, Astrolog Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Sare Aldemir’in konuklara özel programları, Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli ile Sağlıklı Yaşam ve Beslenme brunch’ı gibi etkinliklere üç gün boyunca ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet’in 99. yılının coşkuyla kutlandığı, konukların yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda Cumhuriyet tarihinden sağlıklı yaşama ve astrolojiye uzanan çeşitlilikte birçok konu ele alındı.

Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinliklerinin ilk gününe katılan konuklar, Sunay Akın’ın “Cumhuriyet Yolunda” söyleşisi ve Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansı ile Cumhuriyet kutlamalarına erken başlayarak Nirvana Cosmopolitan’ın keyifli ortamında unutulmaz bir deneyim yaşadı. Etkinliklerin ikinci günü; 29 Ekim Cumartesi günü COSMOS Astroloji Sohbetleri kapsamında Astrolog Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Sare Aldemir’in konuklara özel programları ile başlarken, günün devamı Arcturus açık hava salonunda Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın Cumhuriyet Söyleşisi gerçekleştirildi. Bu yıl Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center’ın ev sahipliğinde ikinci kez düzenlenen Cumhuriyet Bayramı COSMOS Turizmciler Kupası’nın Ödülleri ise Excel Lounge’da gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Ödül töreninin ardından Arcturus Ball Room’da Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası’nın canlı performansı ile katılımcılar Cumhuriyet ruhunu dolu dolu yaşadıkları Cumhuriyet Balosu gecesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı.

Etkinliklerin sonlandığı 30 Ekim Pazar günü C’hi For Life Vegan Restaurant’ta iyi yemek, iyi beslenme ve iyi yaşam brunch etkinliğinde beslenme uzmanı Taylan Kümeli ile Sağlıklı Yaşam Sohbeti’ne katılan misafirler, vegan lezzetler eşliğinde sağlıklı beslenmeyi deneyimleyip, iyi yaşam için merak ettiklerine cevap buldular.

Nirvana Cosmopolitan’da konaklayan misafirlerimiz ve Antalya’dan organizasyonlarımıza günü birlik katılan konuklarla beraberce Cumhuriyet coşkusunu dolu dolu yaşamaktan mutluluk duyduklarını belirten Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri için açıklamasında “Bu yıl ikinci kez güzel bir ilgi ile takip edilen bu kadar güzel bir etkinliğe imza atmış olmak heyecan verici. Diğer yandan adımızın Cumhuriyet ile anılıyor oluşumuzu da Nirvana Hotels olarak apayrı bir gurur vesilesi olarak görüyoruz. Organizasyon tasarlarken hedefimiz misafirlerimize otelimizde sunduğumuz eşsiz deneyimi bir adım ileriye taşımak ve Cumhuriyet coşkusunu da birlikte yaşamaktı. Bunu başarırken yanımızda olan tüm konuşmacılarımız, sanatçılarımız başta olmak üzere bu büyük organizasyonda emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ATSOda seçim sonrası ilk meclis

Antalya Haberleri: ATSO’da seçim sonrası ilk meclis

‘TURİZMDE ÇEŞİTLİLİK VE TANITIM KRİTİK ÖNEM TAŞIYOR’