Damla Altun kimdir?

Sosyal medya platformunun gözde isimlerinden biri haline gelen Damla Altun kısa zamanda fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan isimlerden biri haline geldi. Altun’un takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Damla Altun kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu paylaşımlardan tanıdığımız sevgilisi Uğur ile güzel bir birlikteliği olan fenomen isimin takipçileride bu durumdan oldukça memnun.

17 Mayıs 2016 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini makyaj ve cahallenge videolarını tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Altun’un şuan bu platformda 700B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni güzel’in instagram platformunda ise 730B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Asuman Genç hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Buket Arıkan kimdir?

DEDEMAN BOSTANCIVE PARK VE DEDEMAN BOSTANCI’NIN GENEL MÜDÜRÜ OLDU