Damlasu İkizoğlu kimdir?

Ekranların sevilen dizisi olan Babil’de Buse karakteri ile tanıdığımız Damlasu İkizoğlu oyunculuk yetenekleri ile ekran başında izleyenleri adeta büyüledi. Güzelliği ile kısa zamanda arama motorlarında trend hale gelen İkizoğlu İnstagramda da sık aranan isimler arasına girdi. İkizoğlu’nun takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Damlasu İkizoğlu kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Güzelliği ile görenlerin başını döndüren 22 yaşındaki başarılı oyuncu gönlünü bir yakışıklı oyuncuya kaptırdı. Kendisi gibi sosyal medyada aktif olan Oral Özer ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu bu aşkı sosyal medya hesaplarından yayınlamaktan ise çekinmedi. Aşk fotoğraflarını instagramda takipçilerinin yorumlarına ve beğenisine sunan güzel oyuncu sosyal medya kullanıcıları tarafından tam destek gördü.

Aldığı bir çok oyunculuk eğitiminden sonra ekranlara ilk zamanlar reklamlar ile çıkan daha sonrasında 2020 yılında Star TV ekranlarında büyük ilgi karşılanan Babil dizisinde usta oyuncular ile birlikte rol almıştır. Son zamanlarda ise Kardeşlerim adında yeni bir proje ile yeniden sevenlerinin karşısında olacağını duyuran İkizoğluna başarılar dileriz.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken İkizoğlu’nun instagramda ise 4B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Çağlar Ertuğrul

Cemal Hünal