Danla Bilic Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic Youtuber olarak büyük hayran kitlesine ulaşmıştır. Ürettiği içeriklerle videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine çekmiştir. Danla Bilic’in yaşı. Doğum tarihi, boyu, kilosu, gerçek adı, eğitimi ve hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Danla Bilic, 1994 yılında dünyaya gelmiştir. 2021 itibari ile 27 yaşındadır.

Danla Bilic 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir.

Danla Bilic’in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Danla Bilic Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde okumaktadır.

Danla Bilic’in boyu 1.65 metredir.

Danla Bilic 61 kilodur.

Danla Bilic 5 Ekim tarihinde dünyaya geldiği için Terazi burcudur.

Danla Bilic şimdilerde YouTube platformunda ürettiği makyaj içerikleri ile tanınmaktadır. Ama ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekmiştir. Twitter hesabından yerli ve yabancı futbolcular ile iletişime geçmiştir. Danla Bilic kendisini trans birey olarak tanıtmıştır. Birçok sosyal medya kullanıcısını trolleyerek değişik tepkiler almıştır.

İlk başlarda paylaştığı videolara verdiği isimlerle dikkatleri üzerine toplamıştır. Danla Bilic sonrasında kendi makyaj markasını oluşturmuştur. Şimdilerde çektiği gezi vlogları ile isminden sıkça söz ettiriyor. Sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Ve Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor programında yarışan yarışmayı birinci olarak bitiren Cemal Can Canseven ile arkadaşlığı da dikkatlerin tekrar üzerine çekilmesini sağlamıştır.

Danla Bilic, soru cevap videolarını sık sık çekiyor ve hayatı ile ilgili sorulara cevap veriyor. İşte en çok sorulan sorulara verdiği yanıtlar.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Senan Kara

Caner Yıldırım