Defne Cevik kimdir?

İnstagram ve youtube platformlarında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Defne Cevik geniş hayran kitlelerine ulaştı. İnstagram ve youtube kanalında yüz yogası ve yanak zayıflatma egzersizleri adında yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından bir hayli sevildi. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Cevik sempatik tavırları ile de görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Defne Cevik kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Defne Cevik ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“3,5 yıldır evliyim, keyifli bir evliliğim var .

“Genel olarak sakin bir yapım var, hızlı parlıyorum ama hızlı sakinleşiyorum. Polyanna kıvamına kaçmadan olaylara pozitif tarafından bakmayı seviyorum. Kendimde gördüğüm ve en sevmediğim yönüm ise insanları memnun etme çabam, herkesi memnun etmeye çalışıyorum köpeğimi bile. Zamanla insanlar buna o kadar çok alışıyor ki en ufak sevmedikleri bir şey yaptığınızda incitici olabiliyorlar. Benim için yıpratıcı bir özellik, değiştirmeye çalışıyorum. “

“Başka ülkeler görmeyi, başka kültürler tanımayı, keşfetmeyi çok seviyorum sanırım beni en mutlu eden hobim bunlar. Bu aralar yeni bir hobi daha edinmek istiyorum resim yapmak, doğaçlama renklerle oynamak, bakalım zamanla umarım.
Küçük kapalı alan fobim var, arabanın içinde kilitli kalmak, asansörde kalmak gibi. “

“Tamamen spontane gelişen bir olay, pandemi döneminde evlere kapanınca stil danışmanlığı yani mesleğimin dışında da sevdiğim şeyleri yapmaya bolca fırsat bulmaya başlamıştım. Bunlardan bir tanesi de doğal bakımlardı. Saçlarıma yaptığım bakımı paylaştım ve çok ilgi gördü, başka neler yaptığım soruldu, yaptıkça paylaştım ve bir anda kocaman bir aile olduk. Bir anda takipçimin artmasının sebebi insanlar önerdiğim şeyleri denediler memnun kaldılar, başkalarına önerdiler bu sayede benim ismim de yayılmış oldu.”

“Reklam olursa tabi ki neden olmasın, dizi olarak sanmıyorum.”

“İnsanın karakterinde değişiklik yapan her olay bence o kişi için bir şeylerde dönüm noktası en azından benim için öyle ve ben yaşadıklarından ders almayı beceren biri olmadığım için hayatımda çok fazla dönüm noktam var”

7 Mayıs 2016 tarihinde açtığı youtube kanalı ile paylaşımlarını bir üst seviyeye çıkaran Defne Cevik 8.52B aboneye sahip. İnstagram hesabında ise an itibariyle 65.4B takipçiye sahip olan Cevik yaptığı bakım paylaşımları ile oldukça ilgi gördü. Youtube kanalında açıklama yapan Cevik’in sevenleri ile paylaştığı yazıyı sizler için yazımızda derledik.

“Giyinmeyi sevenleri, moda, alışveriş, trendlerden ve zaman zaman başka konularla ilgili de bilgi verdiğim kanalıma bekliyorum. Düzenli olarak paylaştığım videolarımdan haberdar olmak için kanalıma ücretsiz olarak abone olun ve bildirimlerinizi zil işaretine tıklayarak açın, videolarım size her yerde ulaşsın. Genel olarak sizlere biraz kendimden bahsedecek olursam moda mezunuyum, Star Akademi ile başladığım stil danışmalığı kariyerime dergilerle devam ettim ve şuan aktif olarak klip ve televizyon projelerinde stil danışmanlığı yapmaya devam ediyorum.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Sude Durmuş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Baran Can Eraslan

Çiğdem Aygün