Demre Haberleri: Başkan Kocakaya, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Kocakaya, vatandaşlarla bir araya geldi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) – DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, gerçekleştirdiği ‘Mahalle Buluşmaları’ adlı etkinliğin 7’ncisinde, Kekova’nın merkezi konumundaki dünyaca ünlü Üçağız Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Üçağız Mahallesi Meydanı’nda yapılan etkinliğe Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, başkan yardımcısı Salih Günay, Üçağız Mahalle Muhtarı Durali Aliçavuşoğlu, meclisi üyeleri Recep Karatop, Gülsüm Cengiz, Veli Sertbaş, Muhammet Tural, Önder Özkal, belediye birim müdürleri ve Üçağız sakinleri katıldı.

Üçağız Mahallesi Muhtarı Durali Aliçavuşoğlu ve mahalle sakinleri, D-400 Karayolu ayırımından Üçağız Mahallesi’ne kadar 15 kilometrelik karayolunun Kekova’ya yakışmadığını anlattı. Yolun genişletilip, oto park ve sıcak asfalt yapılmasını talep eden mahalle sakinleri Kaleköy’e yüzer iskele yapılması gerektiğinden bahsetti.

Belediye Başkanı Okan Kocakaya, etkinlikte, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip, çözüm üretmeye geldiklerini söyledi. Başkan Kocakaya, “Yol sorununu Antalya Büyükşehir Belediyesi çözecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sorunun gelecek yıl çözüleceğini söyledi. Park sorunu daha acil. Üçağız Mahallesi’nin her yeri birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı. En büyük engel bu. Kafamızdaki çözüm komşu Çevreli Mahallesi’nde büyük bir park alanı oluşturup, Üçağız Mahallesi’ne gelen konuklarımızı oradan elektrikli araçlarla taşımak. Bu konuda çalışacağız. Kaleköy’ün yüzer iskelesinin planını Demre Belediyesi olarak iki yıl önce yaptırdık. Plan gideri olan 160 bin lirayı belediye olarak ödedik. Planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na teslim ettik. İşlemin yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı gerçekleştirecek” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Manavgatta sazlık yangını

Manavgat Haberleri: Manavgat’ta sazlık yangını

Dünyaca ünlü lüks yat Endeavour 2 Kekovada

Demre Haberleri: Dünyaca ünlü lüks yat ‘Endeavour 2’ Kekova’da