Demre Haberleri: Demre Belediyesi’nde temmuz meclisi

Demre Belediyesinde temmuz meclisi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediye meclisi Temmuz ayı olağan toplantısını yaptı.

Demre Belediye Meclisi, temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın katılmadığı meclis oturumunu Başkan Vekili Gülsüm Cengiz yönetti. Toplantıya Demre Belediye Meclisi’nin 15 üyesinden 13’ü katıldı.

Toplantı öncesi Başkan Vekili Gülsüm Cengiz, grup sözcülerine söz verdi. Grup sözcüleri, yaklaşan Kurban Bayramı’nı ve 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri Antalya’ya getiren Cengizhan Şimşek’i kutladı. CHP Sözcüsü Ünal Çetinkaya, eski Beymelek Toptancı Hali’ndeki kaçak yapılar nedeniyle esnafa yazılan cezaları gündeme getirdi. Bir esnafın mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı aldığını belirten Çetinkaya, bu konunun bir kez daha görüşülmesini istedi.

Belediye Başkan Vekili Gülsüm Cengiz de yaptığı konuşmada, “Cuma gününden itibaren ülkemizde 9 günlük Kurban Bayramı tatili başlıyor. İlçemizde de iç turizmde bir canlanma bekliyoruz. İlçemizde mutlu, huzurlu bir bayram geçmesini diliyorum. Bayramlaşma programında hep birlikte olmayı diliyorum. Ağustos ayı belediye meclisimizin tatil ayı. Eylül ayı meclis toplantısında buluşmak dileğiyle mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından gündeme geçildi. Beymelek Mahallesi’nde bulunan tenis kortu alanının plana günübirlik tesis alanı olarak işlenmesi kararı oybirliği ile kaldırıldı. Alanın park alanı olarak plana işlenmesine oybirliği ile karar verildi. Yeni açılan Demre Belediyesi Yazlık Düğün Salonu’nun kirası 3 bin lira olarak oybirliği ile kabul edildi. Demre Belediye Meclisi toplantısı dilek ve temennilerle 1 Eylül 2022 Perşembe günü toplanmak üzere sona erdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası sona erdi

Alanya Haberleri: Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası sona erdi

Anadolu Efes, Avrupa şampiyonu oldu