Demre Haberleri: Polonyalı radyocular Türkiye’ye hayran kaldı

Polonyalı radyocular Türkiyeye hayran kaldı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) – POLONYA’dan 2 ay önce karavanla tura çıkan Goclik ailesinin, Türkiye turundaki son durağı Antalya’nın Demre ilçesi oldu. Polonylalı aile Demre’nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını anlattı.

Polonya’nın Poznan şehrinde bir radyo istasyonu sahibi Tom Goclik (38), eşi Barbara (38), oğulları Antoni (9) ve Jerzy (6) ile 2 ay önce karavanla tura çıktı. Çekya, Slovakya, Macarsitan, Sırbistan ve Bulgaristan’ın ardından Edirne’den 1,5 ay önce Türkiye’ye gelen aile, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya’yı ziyaret etti. Demre’ye gelen Goclik ailesi karavanda konaklamaya başladı.

Çocuklarıyla ilk kez Türkiye’ye geldiklerini anlatan Tom Goclik, “Türk insanına Türkiye’ye hayran kaldık. Karşılaştığımız Türk insanları güleryüzlü, cana yakın. İnsanlar ikram ediyor, tanımadığı halde evine davet ediyor. Böyle insanlarla ilk kez karşılaşıyorum. Demre’de çok mutluyuz. Plaj çok güzel. Demre’de tarihi yerler, doğa çok güzel. Çocuklarım ve eşim Demre’yi çok sevdi. Gelecek yıl Demre’ye ve Türkiye’ye tekrar gelmenin planını yaptık” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Demredeki ören yerlerine turist ilgisi

Demre Haberleri: Demre’deki ören yerlerine turist ilgisi

Jandarma öğrenci servisi sürücülerini bilgilendirdi

Gazipaşa Haberleri: Jandarma öğrenci servisi sürücülerini bilgilendirdi