Denisa Gültekin kimdir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan yapımını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor programına 2017 yılında katılan Denisa Gültekin buradaki sempatik tavırları ve başarısı ile izleyenlerden tam not aldı. İnstagram platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Denisa diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Denisa geniş hayran kitlelerine ulaştı. Denisa’nın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Denisa Gültekin kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı Survivor yarışmacıs’nın gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

21 Ocak 2017 tarihin’de Acun Ilıcalı’nın sunmuş olduğu Survivor yarışma programına katılan Denisa gönüllüler takımında yer aldı. Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer, Berna Keklikler, Erdi Ünver, Anıl Karakurt, Sadin Bakır ve Yiğit İzik’in yer aldığı gönüllüler takımında yapılan 7 Şubat elemesinde Denisa elenerek adaya veda eden isimlerden biri oldu.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Denisa Gültekin’in instagramda ise 350B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Onur Bilge kimdir? Kimdir?

Yangın söndürme uçağı düştü