Deniz Bulutsuz kimdir?

Deniz Bulutsuz kimdir?

Gerçek adı: Deniz Bulutsuz
Doğum tarihi: 1992
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Ozan Güven ile)
Meslek: Sosyal Medya Editörü
İnstagram hesabı için tıklayın

Deniz Bulutsuz nereli? Kaç yaşında?

Deniz Bulutsuz kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo ve burcu, sevgilisi kim? Deniz Bulutsuz Ozan Güven birlikte mi? Deniz Bulutsuz instagram hesabı, iş kariyeri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Deniz Bulutsuz hayatı ve biyografisi

Deniz Bulutsuz Türk dergi editörü ve Proje uzmanıdır. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya’nın, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz isimlerinin geçmesi ile Nisan 2020’de gündeme gelen isim olmuştur. Ayrıca sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiaları ile gündeme gelmiştir.

Deniz Bulutsuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Özel Küçük Prens Okulları’nda eğitim hayatına başladı. Okulun ilk yıllarında Tiyatro kulübü’nde yer aldı. 2010 yılında Kadir Has Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında okulun Voleybol takımı’nda yer aldı. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitimine devam etti. 2015 yılnda Toulouse Katolik Enstitüsü Uygulamalı Dilbilim dersleri aldı.

Deniz Bulutsuz mesleki kariyerine 2013 ve 2014 yıllarında Doğan Burda ve ELLE Dergi’sinde satjyer olarak başladı. 2015 yılında Saf Yeni Medya’da Sosyal Medya Stajyeri olarak devam etti. 2015 yılında İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Yönetimi Programı’nda eğitim aldı. 2016 yılında ilk kez profesyonel olarak Topluluk ve Etkinlik Müdürü olarak modakariyeri.com’da görev aldı. 2018 yılında GQ Dergisi’nde Sosyal Medya Yöneticisi oldu. 2020 yılında Vogue Türkiye Dergisi’nde proje uzmanı olarak görev aldı.

Deniz Bulutsuz terzi bir anneanne ve güzel sanatlar sevdalısı bir annenin kızı olarak kendini tanımlamıştır. Günümüzde halen Vogue ve GQ Türkiye + GQ Türkiye Sosyal Medya Editörü olarak çalışmaktadır. Özel hayatında komedyen Cem Yılmaz’ın sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya’nın, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz isimlerinin geçmesi ile Nisan 2020’de gündeme gelmiştir. Deniz Bulutsuz oyuncu Ozan Güven uzun süredir aşk hayatı yamaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kimdir?

Muhsine Şehnaz Kamiloğlu kimdir?

Meriç İzgi kimdir?